Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Χαιρετισμός του Προέδρου Ηπειρώτων και Βορειοηπειρώτων κεφαλονιάς Προς την Αδελφότητα Δεσποτικού Ιωαννίνων

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Αγαπητοί συμπατριώτες
Σας ευχαριστώ θερμά για την τιμητική πρόσκληση σας να παραβρεθώ στις 24 Αυγούστου 2019 στο χωριό σας, Δεσποτικό Ιωαννίνων με την ευκαιρία του μνημόσυνου των Μεγάλων Δασκάλων του Γένους και Ευεργετών ΓΕΏΡΓΙΟΥ ΣΟΥΓΔΟΥΡΗ και ΙΩΆΝΝΗ ΔΟΜΠΌΛΗ, ιδρυτή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που θα τελεστεί στην Κεντρική Εκκλησία του χωριού, Αγίας Τριάδας, που ίδρυσε ο Ισαπόστολος ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ.

Η πρόσκληση σας ήταν σαν μια ανθοδέσμη μοσχομύριστη από το αρωματικό θυμάρι και τα αγριολούλουδα του Κασσιδιάρη. Πραγματικά θα το επιθυμούσα να βρίσκομαι κοντά σας, στην ωραία σας εκδήλωση και να σας μεταφέρω τον παλμό των Ηπειρωτών και Βορειοπειρωτών Κεφαλονιάς. Δυστυχώς, άλλες σοβαρές υποχρεώσεις με αναγκάζουν να κάνω σχέδια για άλλη εκδήλωσή σας.

Δεχθείτε τα συγχαρητήριά μου γιατί έχετε την ευτυχία να μη χάσετε κατά τη μετανάστευσή σας σε άλλους τόπους, αυτό που συνήθως χάνεται, τον άρρηκτο δεσμό σας με τον προγονικό τόπο σας.
Τέλος, σας μεταφέρω μετά από σχετική εξουσιοδότηση τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Σας ευχόμαστε  καλή επιτυχία
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος των Ηπειρωτών
και Βορειοπειρωτών Κεφαλονιάς
Ελευθέριος Ν. Λάππας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
Της Αδελφότητας Δεσποτικού Ιωαννίνων

Ευχαριστούμε Θερμά
το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλονιάς κ.κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ,
που γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή μας από τη θητεία του στην Ιερά Μονή Βελλάς, για τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ και τις ΕΥΧΕΣ του, για το Μνημόσυνο των Μεγάλων Δασκάλων του Γένους και Ευεργετών ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΥΓΔΟΡΥ και ΙΩΑΝΝΗ ΔΟΜΠΟΛΗ, Ευεργέτη και Ιδρυτή του Καποδιστριακού Πανεπιστιμίου Αθηνών, που τελέστηκε στην Κεντρική Εκκλησία του χωριού Αγία Τριάδα, που ίδρυσε ο Ισαπόστολος ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΟΛΟΣ.
Επίσης
ευχαριστούμε θερμά και τον πατριδολάτρη πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών και Βορειοηπειρωτών Κεφαλονιάς κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΛΑΠΠΑ για τα καλά του λόγια.
Η εκδήλωση μας για τους Δασκάλους του Γένους και Ευεργέτες στις 24 Αυγούστου, πήγε πολύ καλά. Θα δημοσιεύσουμε αναλυτικά το ρεπορτάζ στην εφημερίδα.
Σας 
ευχαριστώ θερμά
Η πρόεδρος
της Αδελφότητας Δεσποτικού Ιωαννίνων
Παρθενόπη Κακαϊδή - Μεγαδούκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου