Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Αν δεν ελπίζεις το ανέλπιστο, δεν θα το βρεις!

 


Γράφει ο Ανδρέας Κολαϊτης (Διεθνολόγος & Τεχνολόγος Εφαρμογών Τουρισμού)

 Αν δεν ελπίζεις το ανέλπιστο, δεν θα το βρεις!

Αν δεν ελπίζεις το ανέλπιστο, δεν θα το βρεις / “Εάν μη έλπηται ανέλπιστον, ουκ εξευρήσει”. Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Ηράκλειτος (544-484 π.Χ)

Ο “Ιανός” με τ’ ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξε στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου 2020 κυρίως την Βόρεια Κεφαλονιά ανάμφίβολα δόκιμασε (και δοκιμάζει) τις ψυχικές και σωματικές αντοχές των κατοίκων της Ερίσου καθώς και των “αντανακλαστικών” του μηχανισμού του νεοσύστατου Δήμου Σάμης!!

Η Αγιά Σοφιά Ερίσου (επίνειος οικισμός Κομιτάτων) δεν αποτελεί εξαίρεση!

Πλην όμως ένα εύρημα που όλως τυχαίως βρήκα αυτές τις μέρες στην κατεστραμμένη ακτογραμμή και παραλία της, σηματοδοτεί μ’ ένα ξεχωριστό τρόπο την Πίστη, την Ελπίδα και την Αγάπη!

Το εσώκλειστο μήνυμα σε μία σφραγισμένη πλαστική φιάλη ίσως προσδίδει το τρόπο της έμπνευσης  και της πορείας που στο εγγύς μέλλον οφείλουμε να πορευτούμε προς “επούληση των πληγών” που μας “κληροδότησε” ο “Ιανός”!

To the person who finds this: My name is Eva! I am on holiday with my best friend Louise. We come from Norway. Have a gοod summer! ❤

Μτφ. Στο άτομο που θα βρει αυτό: Το όνομα μου είναι Εύα! Βρίσκομαι σε διακοπές με την καλύτερη μου φίλη Λουίζα. Καταγόμαστε από την Νορβηγία. Να έχετε ένα καλό καλοκαίρι!

Πηγές:

http://www.saint.gr/2452/saint.aspx

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου