Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Περί Θαλάσσης-Συλλογή Λάμπρου Γ. Σιμάτου

HMS PERSEUS SUBMARINE:AN INCREDIBLE BUT TRUE STORY ENsubs
POROSNEWSTV.BLOGSPOT.COM
HMS PERSEUS SUBMARINE:AN INCREDIBLE BUT TRUE STORY ENsubs
1ο βιβλίο: σελ. 17-42. Περιγραφή της βύθισης του υποβρυχίου, η διαφυγή του John H. Capes από το ναυάγιο, η απόκρυψή του από τους κατοίκους της Κεφαλονιάς και η φυγάδευσή του στη Σμύρνη.

1st book: pg. 17-42: Description of the submarine sinking, John H. Capes' escape from the wreck, his concealment by the people of Cephalonia and his escape to Smyrna.

Βιβλίο που περιγράφει τον εντοπισμό και την εξερεύνηση του ναυαγίου του υποβρυχίου "PERSEUS" από τον εξερευνητή Κώστα Θωκταρίδη το 1997. Το Βρετανικό υποβρύχιο "PERSEUS" προσέκρουσε σε νάρκη στις 6/12/1941 στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κεφαλονιάς. Από τα 60 μέλη του πληρώματος μόνο ο θερμαστής John Capes κατόρθωσε να αναδυθεί από το ναυάγιο και με τη βοήθεια των κατοίκων της Κεφαλονιάς να κρυφτεί μέχρι τη φυγάδευσή του, το 1943, στη Σμύρνη.
Book which describes the process of finding and exploring the wrecked British submarine "PERSEUS", an expedition led by Kostas Thoktaridis in 1997.
Libro che descrive il processo di ricerca ed esplorazione del sottomarino britannico "PERSEUS", una spedizione guidata da Kostas Thoktaridis nel 1997

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου