Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Κ.

                                           10/10/21

Emailsomanosokef@gmail.com                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 

   Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων του Γ.Ν.Κ. συμπαρίσταται στo δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών που απεργούν τη Δευτέρα 11/10/21 ενάντια στις διαδικασίες της         «εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης» στην Εκπαίδευση.

   Μιας «αξιολόγησης» που θα διαμορφώνει σχολεία πολλών ταχυτήτων , θα διαχωρίζει τα σχολεία σε «καλά» και «κακά»  ανάλογα με την ικανότητα να καλύπτουν από μόνα τους τις ανάγκες τους.

   Μιας «αξιολόγησης» που θα αναγκάζει τους εκπαιδευτικούς να ζητιανεύουν από χορηγούς τα απαραίτητα αν θέλουν να αξιολογηθούν καλά, και εμάς τους γονείς να βάζουμε το χέρι στην τσέπη για να μην έρθουν τα χειρότερα.

   Η κυβέρνηση επιδιώκει να λειτουργούν τα σχολεία με όρους επιχείρησης την ώρα που στοιβάζει τα παιδιά μας ανά 25 σε κοντέινερς ή σε παλαιωμένα κτίρια, επιρρεπή σε κάθε σεισμό ή άλλες φυσικές καταστροφές.

  Την ώρα που αφήνει εκτός ΑΕΙ 40.000 μαθητές με τον κόφτη της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, να γίνονται εμπόρευμα για τα ιδιωτικά κολλέγια.

   Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς γιατί έχουμε κοινό συμφέρον να παλέψουμε για ένα σχολείο που δε θα διακρίνει τα παιδιά ανάλογα με τις οικονομικές μας δυνατότητες. Για ένα σχολείο που θα παρέχει ολόπλευρη μόρφωση σε όλους και όχι σε λίγους και εκλεκτούς! Για ένα ενιαίο, δημόσιο και δωρεάν σχολείο!

 

                           Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου