Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Κορωνοϊός στα σχολεία: Τα 50%+1 «μαγειρεμένα» νούμερα της κυβέρνησης

 O κορωνοϊός είναι σε έξαρση στη χώρα. Με πάνω από 600 διασωληνωμένους, 6 και 7 χιλιάδες κρούσματα καθημερινά και δεκάδες ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους κάθε 24ωρο θα ήταν δύσκολο να ειπωθεί το αντίθετο.

Κεραμέως: Δεν τίθεται θέμα να κλείσουν ξανά τα σχολεία

Τι γίνεται, όμως, στα σχολεία; Η κυβέρνηση καμαρώνει ότι πάνε όλα καλά, τηρούνται, λέει, τα πρωτόκολλα, και ελάχιστα τμήματα σχολείων είναι κλειστά, όπως δεν σταματά να επαναλαμβάνει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Τις ίδιες δηλώσεις έκανε και την Πέμπτη στα «Παραπολιτικά»: Δεν τίθεται θέμα να κλείσουν ξανά τα σχολεία, σημείωσε για να προσθέσει: Το πρωτόκολλο τηρείται αυστηρά και 15 τμήματα είναι κλειστά σε σύνολο περισσότερων από 85.000 τμημάτων.

Για τα κλειστά τμήματα έχει δίκιο η κυρία Κεραμέως, είναι ελάχιστα. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από τον πίνακα του υπουργείου Παιδείας που διαρκώς ανανεώται. Δείτε, για παράδειγμα, τα στοιχεία μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου:

διαβαστε το  

Κορωνοϊός στα σχολεία: Τα 50%+1 «μαγειρεμένα» νούμερα της κυβέρνησης (πίνακες)
KEFALONIAMAGAZINE.GR
Κορωνοϊός στα σχολεία: Τα 50%+1 «μαγειρεμένα» νούμερα της κυβέρνησης (πίνακες)
O κορωνοϊός είναι σε έξαρση στη χώρα. Με πάνω από 600 διασωληνωμένους, 6 και 7 χιλιάδες κρούσματα καθημερινά και δεκάδες ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους κάθε 24ωρο θα ήτ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου