Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

ΚΟΡΟΝΕΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Πώς αισθάνεσαι Φιλαράκο που πλέον έγινες κι εσύ ένα προϊόν;
 Που έγινες ένα "πράγμα" που σε σκανάρουν όπως τα τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ για να δουν την ημερομηνία λήξης σου; Σε βόλεψε; 
Αισθάνεσαι ελεύθερος; 
Πώς θα σου φαινόταν αν αύριο με το ίδιο barcode θα βλέπουν την τιμή σου; Πώς θα σου φαινόταν αν αύριο δεν μπορείς να αγοράσεις, ούτε να πουλάς χωρίς αυτό? Αν με το ίδιο, σου επιτρέπουν τι μπορείς να κάνεις και τι δεν μπορείς να κάνεις Φιλαράκο?
 Το ψυλλιάζεσαι κι εσύ, ε; Εκεί πάει το πράμα... 
Σου τη φέρανε έξυπνα, δεν μπορείς να πεις... Πόσα πράγματα ακόμη θα πρέπει να σου "επιβάλουν" για να είσαι κάποια μέρα Ελεύθερος Φιλαράκο?
 Είμαι πολύ περίεργος τι θα κάνεις Φιλαράκο στο μέλλον και ποια είναι τα όρια σου. 
Και μη μου πεις πως αυτό δεν ήρθε για να μείνει για πάντα γιατί θα σε πω "ανόητο" και "τυφλό" και δεν το θέλω.

 



ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΣΤΙς ΕΙΔΗΣΕΙς ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ,,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ

Ξεκινησαμε βλεπωντας στην κινα ,,να τρωνε ξυλο,, και να τους κλειδωνουν μεσα για να μην μεταδωσουν τον ιο,, Φτασαμε στην ελλαδα λιγους μηνες μετα, με ενα-ενα τα απαγορευτικα μετρα,, και για να μην επαναστατησουμε,, μας γλυκαναν με καποιες οικονομικες παροχες,ωστε να μην ξεσηκωθουμε!

Ο καιρος κυλάει και τα μετρα και οι συνθηκες αλαζουν συνεχως τροπη,, λες και παρακολουθουμε την ζωή μας σαν νεα επεισοδια μιας ατελείωτης περιπετειας, που δυστηχως δεν μπορουμε να προβλέψουμε την καταληψη της,, οπως ποτε δεν ειχαμε ποτε προβλέψει ολα οσα εχουμε ζησει απο την εναρξη της υπόθεσης.Υποθεσαμε οτι εφτεγε το ανεξελεκτο φαγητο των κινεζων, οι νυκτεριδες το G5, Τα μικροκυματα, , το τσιπακι που ισως τελικα καποτε το δουμε, ο μπιλ Γκειτς, οι συνομοσιολογιες, αυτη την στιγμη φταινε οι ανεμβολιαστοι, αργοτερα οι ληγμενοι, μετα καποιοι αλλοι, και τελος θα φτασουμε σε μια στιγμη που η ζωη μας θα εχει χασει τελικα καθε αξιοπρεπια! γιναμε νεοι ηρωες του 21  !
ΗΡΩΕΣ  ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου