Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Θα νικηθεί και η Μετάλλαξη Όμικρον της Μποτσουάνα!




Μετά την χτεσινή απότομη πτώση στις διεθνείς Χρηματιστηριακές Αγορές που οδήγησε τον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών σε μεγάλη πτώση κατά -4,45%... και την μετοχή της Pfizer σε άνοδο +6,11% σε μια μόνο μέρα θα ήθελα να σας πω την άποψη μου για την νέα μετάλλαξη του Κορονοϊού που φόβισε εκ νέου τον κόσμο μας.
Σχετικά με την Μετάλλαξη Όμικρον της Μποτσουάνα πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος καθώς οι κυβερνήσεις έχουν ήδη μέσα σε μια μέρα δράσει έγκαιρα αυτή την φορά, σε αντίθεση με την αρχή της πανδημίας, κλείνοντας τα σύνορα από τις χώρες της Νότιας Αφρικής.
Ακόμα οι συνεργαζόμενες φαρμακευτικές εταιρείες Pfizer και BioNTech δήλωσαν πως είναι έτοιμες εδώ και αρκετούς μήνες να προσαρμόσουν το εμβόλιο τους σε λιγότερο από έξι εβδομάδες και να παραδώσουν τις πρώτες δόσεις σε 100 ημέρες εφόσον η νέα αυτή ή οποία αλλή παραλλαγή αποδειχθεί ανθεκτική στο επιτυχημένο εμβόλιο τους που τώρα κάνουμε σχεδόν όλοι.
Οπότε πρόκειται για αγώνα δρόμου μεταξύ την πορεία διασποράς της Μετάλλαξης Όμικρον και τις προσπάθειες των κυβερνήσεων για την επιβράδυνση της μετάδοσης της και τον εκ νέου εμβολιασμού μας αν χρειαστεί!
Στο τέλος όμως τα χειρότερα θα αποφευχθούν και η Ελληνική οικονομία και κοινωνία μας θα συνεχίσει την ταχεία ανοδική της πορεία καθώς τα παθήματα του παρελθόντος φαίνεται ότι έγιναν μάθημα!
Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου