Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ανακοινώθηκε η αναστολή της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε όλους τους χώρους - εσωτερικούς και εξωτερικούς - από την 1η Ιουνίου έως και την 15η Σεπτεμβρίου 2022.

Από τον Υπουργό Υγείας ανακοινώθηκε η αναστολή της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε όλους τους χώρους - εσωτερικούς και εξωτερικούς - από την 1η Ιουνίου έως και την 15η Σεπτεμβρίου 2022.

Η μάσκα δεν θα είναι υποχρεωτική ούτε στα αεροπλάνα, ούτε στις υπεραστικές συγκοινωνίες με αριθμημένη θέση (π.χ. τρένα, ΚΤΕΛ). Η μάσκα δεν θα είναι υποχρεωτική ούτε για τους εργαζομένους σε όλους αυτούς τους χώρους.

Η υποχρεωτικότητα παραμένει στα νοσοκομεία, στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, σε συναφείς δομές, καθώς επίσης και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αστικού τύπου.

Για τις εκπαιδευτικές δομές και τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες δεν έχει ληφθεί ακόμη οριστική απόφαση.

Για το διάστημα έως την 1η Ιουνίου έχει εφαρμογή η ΚΥΑ 27397/2022.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Μπορείτε να βρείτε εδώ αναλυτικά τα μέτρα που ισχύουν σήμερα (και έως την 1η Ιουνίου) για τη δική σας επιχείρηση.

Τα μέτρα που αφορούν την πλειονότητα των επιχειρήσεων έχουν συνοπτικά ως εξής:

·         Χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, εξαιρούμενων όσων εργάζονται σε ατομικό χώρο χωρίς την παρουσία οποιουδήποτε άλλου προσώπου.

·         Τοποθέτηση/χρήση αλκοολούχου διαλύματος περιεκτικότητας άνω του εβδομήντα τοις εκατό (70%) για την αντισηψία χεριών.

·         Εξαερισμός των χώρων με φυσικό ή τεχνητό τρόπο.

·         Οι εργαζόμενοι που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες και παρέχουν εργασία με φυσική παρουσία υποχρεούνται σε διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου μία φορά την εβδομάδα με τη μέθοδο μοριακού ελέγχου (PCR) ή με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test).

 

κύριε Γκιάφη,

η ομάδα της RAPID είναι εδώ για την τακτική σας ενημέρωση σχετικά με όλα τα ευεργετήματα που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στους πληττόμενους από τον COVID-19, όπως και για άλλα σημαντικά οικονομικά ζητήματα.

πηγη

Νίκος Ζαχαράτος

RAPID Financial Services & Software

Λεωφ. Βουλιαγμένης 26, Αργυρούπολη 164 52

Τ: 211 411 5217   Ε: nikos.zacharatos@rapidsoft.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου