Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

O ΠΟΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΦΩΝΗ!!

 Lefteris Stellatos 

 Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί συμπολίτες

Αφουγκραζόμενος την ανησυχία, όσων δεν έχουν γίνει ακόμα μέλη του σωματείου μας, για την έκβαση της σεζόν, καθώς και την αγωνία για τα προβλήματα που χρήζουν επίλυσης στη περιοχή μας ώστε να βελτιωθεί το επιχειρείν, θα ήθελα ως πρόεδρος του Ε. Ε. Τ. Β. Α. Πόρου Κεφαλληνίας - Άτρος να σας προκαλέσω να ενταχθείτε στο σύλλογο μας για να αποκτήσει η φωνή σας δύναμη και επιτέλους να ακουστεί ! Σύσσωμο το Δ. Σ. επιθυμεί την ένταξη όλων σας! Ελάτε όλοι να γίνουμε μέρος της ιδέας ενός καλύτερου Πόρου, ενός οικισμού με σαφώς βελτιωμένο βιοτικό επίπεδο και περισσότερες παροχές για εμάς, τους γονείς μας και τα παιδιά μας!
Ήδη οι ενέργειες του νεοσύστατου σωματείου μας απέδωσαν καρπούς, προσπεράστε τους ενδοιασμούς και ελάτε να γίνουμε ο Βόχινας που θα αναγεννήσει το επί σειρά δεκαετιών άνυδρο χωριό μας!
Η αξιοσέβαστη Γραμματέας μας κα Ειρήνη Γκόγκου είναι πρόθυμη να σας κατευθύνει σχετικά με τη διαδικασία προσκόμισης των απαραίτητων εγγράφων και ο αξιότιμος ταμείας μας κος Κρητικός Σταύρος να ολοκληρώσει την εγγραφή σας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία το email του Συλλόγου είναι: eetba.atros@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου