Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

H ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ!!!!!

 




Αν θες να δώσεις ,αν θες να πάρεις χαρά ,

φέρε και συ τα καλοφροντισμένα ρουχαλάκια σου στο σπιτάκι μας εκεί .

🐸Αν πας μπονώρα --- μπονώρα θα δικαιωθείς από το τραγούδισμα των βατράχων , θα ακούσεις μέσα στη σιγαλιά το γαργάρο κελάρισμα του κρυστάλινου νερού γιατί το ποτάμι μας είναι φλύαρο όλες τις μέρες του έτους, αν είσαι πάλι τυχερός και διαβαίνει το κοπάδι με τα πρόβατα🐑🐏🐏🐑🐩 θα απολαύσεις το υπέροχο κουδούνισμα, το μπέλασμα των μικρών τους. 🦜🦆🦢🦋🕊Τυχεροί οι άνθρωποι που ζουν στη φύση, είναι κουβαρδάδες σε συναισθήματα! Φρόντισε να αποκομίσεις χαρά , Να χαίρεται ο άγγελος Να χαίρεσαι και συ .... 🦜🦜🦋🦋🕊🕊🌻🌷🥂🍦🍧🦋
Enter

Dionysia

Πάντα να δίνεις χωρίς να θυμάσαι και πάντα να παίρνεις χωρίς να ξεχνάς. Κάνε το καλό και πέτα το στο γιαλό! Ποτέ μη λησμονείς όμως όσους σε βοήθησαν! Το να αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη και να μην το λες είναι σαν να τυλίγεις ένα δώρο και να μην το δίνεις.
Enter

Dionysia

Η καλοσύνη, είπε η γιαγιά, μονάχα η καλοσύνη, όλα στον κόσμο χάνονται, μόνη απομένει εκείνη… Τροφή για σκέψη: Μπορείς να πάρεις Μπορείς να φέρεις Μπορείς να θαυμάσεις Μπορείς να φροντίσεις Αν θες πάρε ένα ρούχο. Αν θες απόλαυσε ένα βιβλίο. Μην περιφρονήσεις ΟΜΩΣ Ο χώρος είναι ιερός τα παιδάκια τον χρειάζονται καθαρό. Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν και είναι ανεκτίμητα. Όπως ένα παγωτό δροσίζει την καρδιά σου το Κατακαλόκαιρο προσπάθησε και συ να δροσίζεις με τις ενάρετες πράξεις σου. Ο συνάνθρωπος σου έχει ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου