Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Ανοιχτή Γενική Συνέλευση στο κοινοτικό κατάστημα Πόρου Κεφαλληνίας στις 22 /05/ 2022 και ώρα 11:30.

 


πηγη   Lefteris Stellatos  

Αγαπητοί συνάδελφοι-εργαζόμενοι, αγαπητοί συμπολίτες.
Το Δ. Σ του . Ε.Ε.Τ.Β.Α Πόρου Κεφαλληνίας - Άτρος σας προσκαλεί στην ανοιχτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό κατάστημα Πόρου Κεφαλληνίας στις 22 /05/ 2022 και ώρα 11:30. Θα τεθούν επί τάπητος καίρια ζητήματα που αποτελούν τις παθογένειες της περιοχής, τις στοχεύσεις και την οργάνωση του συλλόγου, καθώς και οι τρόποι αντιμετώπισης, άμβλυνσης, ανάδειξης και προώθησης αυτών των ζητημάτων. Επίσης θα συζητηθούν οι τρόποι διασύνδεσης των νέων με το επιχειρείν, ζητήματα επαγγελματικής κατάρτισης, συναρτήσει πάντα των υφιστάμενων συνθηκών συν των μελλοντικών επιδίωξεων του συλλόγου για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του κοινωνικού συνόλου της ευρύτερης περιοχής Πόρου Ρίζας. Θεωρούμε άκρως επιβεβλημένη και σημαντική τη παρουσία σας, αφού μόνο ενωμένοι μέσω της συλλογικότητας μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας! Εκ μέρους του Δ. Σ.
καλούμε τους ΟΤΑ 1ου και 2ου βαθμού, την Αποκεντρωμένη, τον Πρόεδρο του Επιμελητήριου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, τον Πρόεδρο των ΚΤΕΛ και όλα τα ΜΜΕ (τα οποία τα θέλουμε αρωγούς και συνοδοιπόρους).
Ο Πρόεδρος:Στελλάτος Ελευθέριος
η Γραμματέας :Ειρήνη Γκόγκου
και
Σήμερα 12:10 κατόπιν προσκλήσεως του αξιότιμου και αγαπητού δημοσιογράφου κ Διονυσιος Βουτος θα δώθει συνέντευξη για τη δημιουργία του Συλλόγου Ε. Ε. Τ. Β. Α Πόρου Κεφαλληνίας - Άτρος καθώς και για την ανοιχτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 22/05/2022 και ώρα 11:30 στο κοινοτικό κατάστημα Πόρου. Αξίζει να την ακούσετε και ομοίως να παρευρεθείτε στην ανοιχτή Γ. Σ. στην οποία είναι προσκεκλημένοι ο βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθακης κος Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας & Ιθάκης κος Stavros Travlos, Ο Δήμαρχος Αργοστολίου και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Αντιδήμαρχος Ελειου Πρόννων κος Nikos Kourkoumelis , o ιθύνων νους της Τουριστικής Επιτροπής κος Stavros Korkos Kouris , ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας κος Σαμουρης, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Κεφαλληνίας και Ιθακης κος Σπαθης Σταύρος, ο Ηγούμενος της Ι. Μ. Άτρου, πλήθος φορέων, επιχειρηματικών, πολιτών και μαθητών. Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου