Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ευχαρηστήριο από Λ.Κρητικο

 

Από καρδιάς...
Είναι φορές που αν δεν κάνεις το βήμα, το αβέβαιο, το δύσκολο, δεν θα προχωρήσει τίποτα. Μια χούφτα άνθρωποι ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια τη προσπάθεια ανασυγκρότησης του Κινήματος μας στην Κεφαλονιά & την Ιθάκη. Με επιμονή, υπομονή, μεθοδικότητα, παρεμβάσεις, πολιτικό λόγο ουσίας, εκδηλώσεις, δράσεις, αυτοσεβασμό, ανακτήσαμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και αποκτήσαμε το σεβασμό φίλων και αντιπάλων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη μας, που βρέθηκαν προχθές στο χώρο του Capitol, σε μια ζεστή βραδιά με συγκίνηση, πολλά χαμόγελα, ικανοποίηση και κυρίως αισιοδοξία για το μέλλον. Από τις μικρές μαθήτριες, κόρες της Συντρόφισσας Μαρίας μέχρι τον 93χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό κ. Νικόλαο Κρεμμύδα, όλες οι γενιές έδωσαν το παρών στο μεγάλωμα της Παράταξης μας.
Η μαζικότερη εκδήλωση του Κινήματος μας τη τελευταία δεκαετία στα νησιά μας, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα Αλλαγής. Τα ζητήματα της Κεφαλονιάς & της Ιθάκης δεν επιλύονται με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα αλλά με σοβαρότητα και υπεύθυνες πολιτικές. Χαιρόμαστε που άνθρωποι που επιλέξαμε να ζήσουμε και να εργαστούμε στα νησιά μας, συναντηθήκαμε και μαζί θα αγωνιστούμε για το αύριο του τόπου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου