Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Ο ερχομός των οφελών της Επενδυτικής Βαθμίδας εξαρτώνται από τις Εκλογές της Άνοιξης!



 Ο ερχομός των οφελών της Επενδυτικής Βαθμίδας εξαρτώνται από τις Εκλογές της Άνοιξης! 


Παρακολουθώντας τη σημερινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη στα ΜΜΕ αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι η δήλωση του πως η πολυπόθητη επανάκτηση της Επενδυτικής Βαθμίδας από την πατρίδα μας προϋποθέτει ότι δεν θα έχουμε πολιτική αστάθεια και πως δεν θα έρθει άλλη κυβέρνηση να εφαρμόσει ένα δικό της πρόγραμμα... Αλλιώς δε θα δούμε επενδυτική βαθμίδα ούτε με το κιάλι όπως είπε χαρακτηριστικά! 

Η κρισιμότητα της κατάκτηση της Επενδυτικής Βαθμίδας της χώρας είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός αυτό θα φέρει το χαμηλότερο κόστος δανεισμού μας με όλα τα εμφανή οφέλη! 

Ακόμα, πληθώρα νέων μεγάλων επενδυτών στο Νταβός έχουν εκδηλώσει στον Πρωθυπουργό το μεγάλο ενδιαφέρον τους για να επενδύσουν κι αυτοί στον τόπο μας. Έτσι, οι επενδύσεις αυτές θα δημιουργήσουν και νέες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Θα δημιουργήσουν όμως και νέο δημοσιονομικό χώρο για νέες κοινωνικές πολιτικές, μέσω της φορολόγησης των σχετικών εργασιών τους, που θα μπορούσαν να διοχετευθούν στην άμεση στήριξη των Ελλήνων πολιτών αλλά και την επόμενη τετραετία διακυβέρνησης του στην μόνιμη μείωση των έμμεσων φόρων. Εφόσον βέβαια η μείωση των έμμεσων φόρων δε θα έθετε σε κίνδυνο τη δημοσιονομική πειθαρχία όπως τόνισε! 

Τέλος, αν και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε και για άλλα πολλά οικονομικά θέματα αυτό που φάνηκε είναι πως τα πάντα (η συνέχιση των θετικών πολιτικών της αντιμετώπισης των παγκόσμιων προκλήσεων του πληθωρισμού, της μεγαλύτερης άνοδο των τιμών στα τρόφιμα, της ενεργειακής ακρίβειας και της ανεργίας των νέων και των γυναικών) εξαρτάται κυρίως από τις αποφάσεις του Ελληνικού λαού στις εκλογές που θα γίνουν πολύ σύντομα την Άνοιξη! 

Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου