Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Λευτέρης Γ. Κρητικός. Υποψηφιος με το Πασοκ- Κιναλ

 

Ο παππούς Λευτέρης, βαθιά Δημοκρατικός, τίμιος άνθρωπος και εργατικός, που τον σέβονταν όλοι ακόμη και σε δύσκολες περιόδους της Πατρίδας μας. Ο πατέρας μου Γεράσιμος, υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 1974, τότε που ήθελε ψυχή να πιστέψεις στην Αλλαγή. Εγώ μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από την ενηλικίωση μου, Δικηγόρος στο Αργοστόλι από το 2010, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, δίπλα στους συμπολίτες μου σε εκατοντάδες δικαστικούς αγώνες για τη προστασία της α' κατοικίας.
Τον Οκτώβριο του 2020, η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά μου εμπιστεύτηκε την ανασυγκρότηση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος στην Κεφαλονιά & την Ιθάκη. Μαζί με ανθρώπους της Γενιάς μου, που τους χαρακτηρίζει το ήθος, ο αυτοσεβασμός, η παιδεία και η ιδεολογική κατάρτιση αλλά και Συντρόφους που δεν έπαψαν στιγμή να πονούν τη Παράταξη, σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να αναγεννήσουμε σε τοπικό επίπεδο το πολιτικό μας χώρο.
Αποτέλεσε τιμή για το πρόσωπό μου αλλά και για τη συλλογική προσπάθεια που έχει λάβει χώρα τα τελευταία χρόνια, η πρόταση του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη και του Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Βαγγέλη Αργύρη, να είμαι υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Μια πρόταση που αποδέχθηκα και η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα χθες από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος.
Χαίρομαι ακόμη περισσότερο, που το ψηφοδέλτιο μας δεν αποτελείται από τυχοδιώκτες της πολιτικής, αλλά από ανθρώπους που επιλέξαμε να ζήσουμε και να εργαστούμε μόνιμα στα νησιά μας, που βιώνουμε καθημερινά τις ανάγκες και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Τον αγώνα αυτό θα τον δώσουμε με σοβαρότητα, με προτάσεις και θέσεις.
Μαζί με την εξαιρετική συνυποψήφια μου Γεωργία Καππάτου, με Συντρόφους, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κοιτώντας από τη παιδική μας ηλικία στα μάτια τους συμπολίτες μας, πάντοτε με ειλικρίνεια και ευθύτητα, ξεκινάμε μια ελπιδοφόρα προσπάθεια για να επανέλθει η Κοινωνία στο Προσκήνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου