Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

 

Με νωπή την λαϊκή εντολη για τον β´ γύρο των περιφερειακών εκλογών .
Με νωπή την εντολη για τον β´ γύρο των Περιφερειακών εκλογών για τήν ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ , θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν με κάθε τρόπο στην Κεφαλονιά μας . Θελουμε να ευχαριστήσουμε τους άοκνους συνεργάτες του ψηφοδελτίου μας οι οποίοι υπερέβαλαν σε δυνάμεις για να στηρίξουν την παράταξη μας .
Πήραμε το χρίσμα των πολιτών μας για να προχωρήσουμε σε εργα και δράσεις για τα νησιά μας και την κοινωνία τους .
Επιμένουμε σε μία αδέσμευτη και ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση μακρυά από εντολές και κηδεμονίες .
Επιμένουμε στην εφαρμογή του προγράμματος μας το οποίο θα δώσει στα νησιά μας την αναπτυξιακή προοπτική που χρειάζονται .
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεργαστούμε με τους Δήμους , τους φορείς και τους πολίτες για να υλοποιήσουμε τα μικρά κσι μεγάλα εργα που χρειάζονται τα νησιά μας .
Δεσμευόμαστε ότι θα διεκδικήσουμε την ευημερία των πολιτών μας από την Κεντρική εξουσία .
Σωτήρης Κουρής 9/20/2023


Γεράσιμος Τζαμαρίας

. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την υπομονή που έκανε αυτή τη μακρά και απαιτητική προεκλογική περίοδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιούς μου που με ανέχτηκαν όλο αυτό τον καιρό. Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους, έκανα νέους φίλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες που ήμουν η επιλογή τους στη διαδικασία της σταυροδοσίας. Σέβομαι και κατανοώ όσους δεν πείστηκαν από την πρότασή μου για μια τεχνοκρατική, αξιοπρεπή εκπροσώπηση, μακριά από ρουσφέτια και μηχανισμούς. Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου θα έχουν τελειώσει οι εκλογές για την επιλογή του νέου περιφερειάρχη Ιονίων. Ας σκεφτούμε με σύνεση και λογική. Η απόφασή μας θα καθορίσει την αναπτυξιακή πορεία των επόμενων πέντε χρόνων. Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου πάμε μαζικά, συμμετέχουμε, ψηφίζουμε. Δίνουμε το τιμόνι της περιφέρειας στον άνθρωπο που ξέρει, θέλει και μπορεί. Ψηφίζουμε Ιόνια Εποχή με Γιάννη Τρεπεκλή.




Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου