Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Δυναμικά με την Ελένη!

 Δυναμικά με την Ελένη!

Αγαπητοί μου Συμπολίτες,
Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα επιλέξουμε τους ανθρώπους εκείνους που θα μάς εκπροσωπήσουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων και θα διαχειριστούν τις τύχες της Κεφαλονιάς και των Ιονίων Νήσων για τα επόμενα πέντε κρίσιμα χρόνια.
Η απόφασή μας είναι καθοριστική καθώς έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ της στασιμότητας και της απραξίας με παλαιοκομματικές τακτικές του παρελθόντος ή την θεμελίωση του οράματος και των έργων που έχει ανάγκη το νησί μας ώστε τα επόμενα χρόνια η Κεφαλονιά να καταγράψει πορεία ανάπτυξης και να καταφέρει να κατακτήσει επιτέλους την θέση που της αξίζει σε όλους τους τομείς, στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στην παιδεία, στις υποδομές και στην καθημερινότητα.
Σε αυτή την προσπάθεια θα ήθελα να συνδράμω και εγώ με τις δυνάμεις μου, την οργανωτικότητα και την αποτελεσματικότητά μου ώστε να φέρουμε σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο.
Για τον λόγο αυτό συμπορεύομαι με την ανεξάρτητη περιφερειακή παράταξη ¨ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ¨ και επικεφαλής τον ικανό και άξιο Γιάννη Τρεπεκλή.
Αγαπητοί μου Συμπολίτες,
Στις 8 του Οκτώβρη σάς καλώ να στηρίξετε την ανεξάρτητη παράταξή μας ¨ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ¨ και να μού δώσετε την ευκαιρία να σάς εκπροσωπήσω στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων.
Σάς ευχαριστώ από καρδιάς,
Παπαναστασάτου Ελένη του Γεωργίου
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη “ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ” με επικεφαλής τον Γιάννη Τρεπεκλή.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και ορίζοντας
Όλες οι αντιδράσεις:
Εσείς, Makis N. Simotas, Mihalis Giafis και 174 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου