Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Ο ΚΟΣΜΟς ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙς,, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!! ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕς ΕΡΓΑ ΤΙΠΟΤΕ

 



Vasilis Drakontaidis
 Στον Πόρο με έφερε ο πατέρας μου το 1979 ήμουν μόλις 6 χρονών ..διακοπές με την μητερα μου έτσι τον θυμάμαι ..πριν το μπλε λυόμενο δε φαίνεται στην φωτο ήταν ο Σταυρος η ταβερνουλα...Μέναμε στην πανσιον του κυρ Βαγγέλη του Σιμωτα και στην γυναίκα του την κυρα Ρόζα πίσω απο τον Παντελή πόσο ωραία χρόνια....στην γωνία τερμα κάτω δίπλα απο το σημερινό ξενοδοχείο Κέφαλος ηταν το μανάβικο του Γρηγόρη αν θυμάμαι καλά...

  • ΒΑΣΙΛΗ ,,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ!! Ο Πορος ακομη και σημερα ξεχασμενος απο εργα ποδομης πια,, κοντευει να χαθει απο τουριστικος προορισμος,αλλα ακομη και σημερα εχει καταφερει να προσελκυει επαναλαμβανομενους τουριστες, που εγω και λογο της δουλειας μου και η επαφη με χιλιαδες καθε σεζον, τονιζουν οτι οι ντοποιοι ζουμε σε παραδεισο ,, ξεχασμενο ομως απο την εκαστοτε εξουσια
  • Vasilis Drakontaidis
    Γιωργος Γκιαφης o Πόρος είναι ένα κομμάτι της ζωής μου.. είναι πανέμορφος και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις μου εκεί από τα ξέγνοιαστα παιδικά μου χρόνια..
  • Ολυμπια Τραυλου
    Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα, Τα ιδια Πντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου, Σου 'χει λαχει, Σου 'χει λαχει, να σε κυνηγουν οι βλαχοι, κλπ λαικες παροιμιες, ωεματες σοφια.

  • Thea Niki
    Wow!!! Thumame to dendro mprosta stou Panteli!!! Kai blepo to micro mas spitaki me to agapimeno mou dendro mprosta! Htane ola toso omorfa tote! 💕💕💙 Eixame Kai megali paralia otan den eixame toso megali plateia!

  • Ηλίας Βαλσαμης
    για αυτό μη πιστεύεις κανέναν όλοι καρέκλες και γαλόνια
Xaralampos Anninos
Ολοι αναπολούμε το παρελθόν αλλά έχουμε παράπονα οτι δεν εχουν κάμνει τίποτα. Έκαναν αλλά χειρότερα απο πριν. Η προοδος και οι απετήσεις έρχοντε γρήγορα έχουμε μήνει πίσω
Ανδρεας Μαρκαντωνατος
Θα σου πω κάτι 100% αληθινό.
Ήρθα στον κόσμο το 1973!
Και από τότε έχω αλλάξει 2000%
Όπως καταλαβαίνεις!
Και τώρα σοβαρά: πάντα δίπλα μας υπάρχει ένας Μεταξάς! Που μπορεί να αλλάξει την περιοχή μάς το κακό είναι ότι βλέπουμε μόνο τούς φελλόυς!
  • Γιωργος Γκιαφης
    Ανδρεας Μαρκαντωνατος για Μεταξα ,,ξερω πολλα,, και ξερω και τον τεραστιο αγωνα του,, και το ποσο και τι εχει κανει τουλαχιστον στην εδω ευρυτερη περιοχη,, Αλλα επειδη πρεπει να ειμαι και αυστηρως εχει ευθυνη γιατι οταν επρεπε δεν τελειωσε καταστασεις που πια μας εχουν εγλοβισει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου