Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Παναγής Καππάτος: Στηρίζω τον Θεόφιλο στο Δήμο Αργοστολίου


Στην εκπομπή 
“Μέρα Μεσημέρι” στον Inkefalonia 89,2 με τους  δημοσιογράφους Γιώργο Χαλαβαζή και  Ελευθερία Κουλουριώτου, μίλησε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος για ζητήματα της επικαιρότητας .

«Στηρίζω τον Θεόφιλο Μιχαλάτο»



Για το εάν ο ίδιος στηρίζει κάποιον από τους υποψηφίους δημάρχους: «Τέσσερα χρόνια συνεργάστηκα πολύ στενά με τον σημερινό Δήμαρχο Αργοστολίου τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, τον ψήφησα και το 2019 παρ’ όλο που δεν τον γνώριζα τότε πολύ καλά. Όταν είδα ότι μπήκε σε έναν Δήμο μετά από διάσπαση , όπως και οι Κατσιβέλης και Μονιάς και προσπαθούσε να οργανώσει τον Δήμο , να φτιάξει οργανόγραμμα για να μπορεί να κάνει προσλήψεις, το πώς συμπεριφέρθηκε στην πανδημία και στον «Ιανό», εργάσθηκε σκληρά έτσι ώστε να μπορεί να καταθέσει προτάσεις σε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και το έκανε, πιστέψτε με ήρθαμε πιο κοντά. Στηρίζω τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, αυτή είναι η άποψη μου.

Γενικά για τους Δημάρχους, πρέπει να δίνεται η δυνατότητα για μία δεύτερη θητεία, ώστε να έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν το έργο τους. Αυτά που γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες περί στήριξης συγκεκριμένων άλλων υποψηφίων από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, δεν ευσταθούν. Υπάρχουν όμως πολιτικοί, που ο καθένας όπως και εγώ, είπα την δική μου την στήριξη ,έχουν το δικαίωμα να το πράξουν. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και η προηγούμενη και τωρινή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν μία άριστη συνεργασία».

Πηγή: inkefalonia.gr

ΚΑΙ


Λίγες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κι επειδή δεχόμαστε συνεχώς ερωτήματα από μέλη μας σχετικά με το αν και σε ποιον δημοτικό ή περιφερειακό συνδυασμό δίνει χρίσμα η ΝΔ, ξεκαθαρίζουμε, όπως άλλωστε το έχει κάνει και ο Πρωθυπουργός, τα εξής:
– Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στηρίζουμε μόνο τη Ροδη Κράτσα και τον συνδυασμό της ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Κάθε νησί ψηλά.
– Στους Δήμους ΔΕΝ δίνεται χρίσμα σε κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο πλην των τριών μεγάλων Δήμων της Ελλάδας και η όποια δημόσια τοποθέτηση στελεχών μας, αποτελεί καθαρά προσωπική τους άποψη.


Εξάλλου, ο απλός κόσμος της ΝΔ γνωρίζει ποιος έχει προσφέρει στην Παράταξη διαχρονικά στα εύκολα και στα δύσκολα και δεν χρειάζεται να του υποδείξει κανείς τι θα ψηφίσει. Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας και δη τα μέλη μας να κατέλθουν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου μαζικά, να στηρίξουν όποιον και όποιους επιθυμούν και να μην αφήσουν άλλους να αποφασίσουν γι’ αυτούς με την αποχή τους από τις κάλπες.

Η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Γιάννα Κουλουμπή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου