Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Τέλος οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί ρευματος το 2024

 Αλλαγές από το 2024 στους λογαριασμούς ρεύματος, καθώς, πέρα από τα χρωματιστά τιμολόγια, ο ΔΕΔΔΗΕ θα μετράει τις καταναλώσεις μήνα - μήνα τελειώνοντας έτσι τους έναντι και τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς.

Συγκεκριμένα οι έναντι χρεώσεις όπως τις ξέραμε μέχρι σήμερα, με τον ΔΕΔΔΗΕ να μετράει τις καταναλώσεις ανά τετράμηνο τελειώνουν, καθώς από το 2024 όπως αποκάλυψε ο κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης οι μετρήσεις θα γίνονται κάθε μήνα

Οι αλλαγές που προωθούνται θα έχουν ως αποτέλεσμα σε κάθε λογαριασμό τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσουν να πληρώνουν για την ενέργεια που έχουν πραγματικά καταναλώσει.

«Δώσαμε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ και από τους πρώτους μήνες του 2024 -θα δούμε σε ποιο μήνα θα γίνει- ο ΔΕΔΔΗΕ θα μετράει πλέον κάθε μήνα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ενέργειας και πρόσθεσε πως έχει λάβει τις διαβεβαιώσεις από τον Διαχειριστή ότι διαθέτει το προσωπικό για να «πυκνώσει» τις επισκέψεις σε όλα τα «ρολόγια» ανά την επικράτεια.

Αυτή τη στιγμή οι καταναλωτές πληρώνουν τρεις λογαριασμούς που είναι κατ' εκτίμηση και στον τέταρτο γίνεται εκκαθάριση με την πραγματική κατανάλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου