Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Πόρο παρά τη βροχή!

 





Παρά τη βροχή μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κυρίως παιδιών και των υπερήφανων γονέων τους, του Βουλευτή μας Παναγή Καππάτου και άλλων εκλεκτών επισήμων είχε την Κυριακή το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Πόρο Κεφαλονιάς!

Η βροχή, που ξεκίνησε το μεσημέρι, δεν πτόησε τους διοργανωτές της λαμπρής αυτής Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης (τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πόρου με τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, Αγίας Ειρήνης και Τζαννάτων, μαζί με την κοινότητα του Πόρου και τη στήριξη του Δήμου Αργοστολίου) οι οποίοι πραγματοποίησαν τελικά τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εντός του Κοινοτικού Καταστήματος του Πόρου!

Δόθηκαν κεράσματα στους επισκέπτες από επιχειρήσεις της περιοχής, τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη και την Άγια Βασίλισσα, υπήρξε Χριστουγεννιάτικο Bazaar όπου τα έσοδα θα διατεθούν σε σχολεία και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων της περιοχής και  μακιγιέζ βοηθοί του Αγίου Βασίλη έβαψαν στο πνεύμα των ημερών τα πρόσωπα των παιδιών!

Ακόμα, ακούστηκε η υπέροχη εορταστική μουσική της Φιλαρμονικής Ελειού Πρόννων και τα πανέμορφα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια των παιδιά των νηπιαγωγείων του Πόρου και της Αγίας Ειρήνης, του Δημοτικού Σχολείου του Πόρου και του Λυκείου της Πάστρας!

Λαμβάνοντας πρώτος τον λόγο ο Πρόεδρος του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην εκδήλωση την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πόρου "Ο Πρόνησος" Ασπασία Σεριάτου καθώς και το δραστήριο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπάμπη Κουρκουμέλη ο οποίος έφτιαξε τις όμορφες κατασκευές της εκδήλωσης.

Χαιρετισμούς στους παρευρισκόμενους, μέσω του Προέδρου του Πόρου Οδυσσέα Γαλιατσάτου, έδωσε και ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος ο οποίος αν και ήθελε να παραβρεθεί βρίσκονταν σε υποχρεώσεις στην Αθήνα.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πόρου Ασπασία Σεριάτου εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε όλους όσους πρόσφεραν στην εκδήλωση.

Ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος επαίνεσε τους διοργανωτές και έδωσε τις πιο εγκάρδιες Χριστουγεννιάτικες ευχές του στον κόσμο!

Ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων και Τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης αφού αναφέρθηκε στον άσχημο καιρό έδωσε και αυτός παρομοίως τις καλύτερες ευχές του στους παρευρισκόμενους!

Τέλος, λόγω της βροχή η αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου έγινε εντός των τοίχων του Κοινωνικού Καταστήματος από τον Αντιδήμαρχο Νίκο Κουρκουμέλη! 

Παρακαλώ για περισσότερα και αναλυτικότερα παρακολουθήστε ολόκληρη την Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στον Πόρο στον ακόλουθο σύνδεσμο:


Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σ' όλους σας!

Σπύρος Καγκάδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου