Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Συνελήφθηκαν δυο αλλοδαποί για το μαχαίρωμα στην Αγία Ευφημία - (Ποταμιανάτα)

 Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς διελεύκανε το περιστατικό της επίθεσης με μαχαίρι στον 73χρονο στην Αγία Ευφημία, (Ποταμιανάτα)

Πρόκειται για δυο αλλοδαπούς 18 και 25 ετών οι οποίοι διέμεναν στην περιοχή το τελευταίο διάστημα εργαζόμενοι ως εργάτες.

Υπάρχουν υποψίες ότι είναι τα ίδια άτομα τα οποία προσπάθησαν να διαρρήξουν και να ληστέψουν το σουπερ μάρκετ στην Αγία Ευφημία.

Φαίνεται ότι ο ένας είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι ενώ ο άλλος μπήκε στο σπίτι για να κλέψει. Δυστυχως ο 73χρονος πήγε νωρίτερα σπίτι του και τους βρήκε εν δράσει.

Του κατάφεραν 10 μαχαιριές και πολλές εκδορές. Προκάλεσαν ζημιά και στα πνευμόνια.Το θύμα κατάφερε να τους ξεφύγει και αιμόφυρτος βγήκε στο δρόμο ζητώντας βοήθεια. Κατέρρευσε στο πλησιέστερο σπίτι που βρήκε. Ο 73χρονος διέμενε μόνος στο σπίτι, δεν έχει δική του οικογένεια αλλά έχει συγγενείς.

Το θύμα μετά το χειρουργείο στο Νοσοκομείο Αργοστολίου διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων . Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται πολύ κρίσιμη

αναδημοσιευση απο την  https://www.kefaloniapress.gr/topika/astunomiko-deltio/article/626949/synelifthikan-dyo-allodapoi-gia-to-machairoma-stin-agia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου