Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Μεγάλη επιτυχία είχε η κοπή της βασιλόπιτας του Ε.Ε.Τ.Β.Α. Άτρος του Πόρου Κεφαλονιάς! reportaz Σπ. Καγκαδης

 Μεγάλη επιτυχία είχε η κοπή της βασιλόπιτας του Ε.Ε.Τ.Β.Α. Άτρος του Πόρου Κεφαλονιάς!


Μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή των επαγγελματιών και εμπόρων του συλλόγου Ε.Ε.Τ.Β.Α. Άτρος του Πόρου Κεφαλονιάς (Εμπόρων Επαγγελματιών Τουριστικών Καταλυμάτων - Επιχειρήσεων Βιοτεχνών Αγροτών) με τον Πρόεδρο τους Λευτέρη Στελλάτο μαζί με τους πολιτικούς άρχοντες της περιοχής μας, είχε η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου την Κυριακή στον Πόρο μας!











Την εκδήλωση τίμησαν με την ενεργή παρουσία τους μεταξύ των άλλων ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος με τη σύζυγο του Ευτέρπη, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλονιάς Σωτήρης Κουρής, η Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού Ελένη Παπαναστασάτου, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων και Τουρισμού του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Κουρκουμέλης και ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος!

Κατά την κοπή της βασιλόπιτας οι παραπάνω επίσημοι εξέφρασαν τις θερμές ευχές τους για τη νέα χρονιά καθώς και τις απόψεις τους για τα οικονομικά, τουριστικά, πολιτικά και άλλα κρίσιμα θέματα του τόπου μας!

Ευχές και χαιρετισμούς στην εκδήλωση δόθηκαν από τον Περιφερειάρχη Γιάννη Τρεπεπλή, τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο καθώς και από την Έπαρχο Ιθάκης Σμαράγδα Σαρδελή οι οποίοι αν και θα ήθελαν δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.

Το φλουρί της βασιλόπιτας, που ευλόγησε ο Πατέρας Σπυρίδωνας Τζαμαρίας, του συλλόγου το κέρδισε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πόρου Κεφαλονιάς "Ο Πρόνησος" Ασπασία Σεριάτου!

Για περισσότερα και αναλυτικότερα παρακαλώ παρακολουθήστε το βίντεο μου με ολόκληρη την εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο:


Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου