Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣ‏

ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ   ΚΑΤΟΙΚΟΥ  ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
Στο χωριό μου, τη Σκάλα, χτες 11/07 οι ''Κύριοι της Πλατείας'' που επιμένουν να χωρίζουν το χωριό σε δύο μέρη -τοποθετώντας τις σιδερόμπαρες του αίσχους - καθώς και εμείς που αγωνιζόμαστε για την κατάργησή τους,  νιώσαμε έκπληξη καθώς συνειδητοποιήσαμε ότι κάποιοι τις είχαν κλέψει !!! Αμέσως οι άνθρωποι αυτοί με πρωτεργάτες τους φερόμενους ως εκπροσώπους του εμπορικού συλλόγου και με την συγκατάθεση του Αντιδημάρχου θεώρησαν ότι έπρεπε να κλείσουν το δρόμο με οποιοδήποτε τρόπο. Έτρεξαν και τοποθέτησαν κορδέλα πλαστική από αυτή που χρησιμοποιούν οι εργολάβοι όταν σκάβουν τους δρόμους !!! Το γέλιο και ο σαρκασμός που έπεσαν από τους τουρίστες ήταν απερίγραπτα, φωτογραφίζοντας αυτό το αίσχος !!! Όλοι έψαχναν να βρούνε πού γίνονταν τα έργα στον κεντρικό δρόμο και είναι κλειστός με τις κορδέλες!!! Είναι απορίας άξιον, πώς ο Κύριος Αντιδήμαρχος υπερασπίζεται το όργιο της παρανομίας και ψευτομαγκιάς κάποιων ''Κυρίων''που τάχα ενστερνίζονται το γενικό καλό του χωριού - κάτι που με κάνει να σκεφτώ - άραγε η βλακεία έχει ταβάνι? 
    Οι υγειώς σκεπτόμενοι Σκαλισιάνοι πρέπει να γίνει κατανοητό στους ταγούς του Δήμου ότι δεν δέχονται ψευτομαγκιές και λεονταρισμούς από κανέναν!!!ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ! Η Σκάλα είναι ένα καζάνι που βράζει και θα εκραγεί με απρόβλεπτες συνέπειες. Όσο για τον Αντιδήμαρχό σας , που εμμένει μαζί με τους ελάχιστους οπαδούς του να διχοτομεί τη Σκάλα, αγνοώντας τη συντριπτικά μεγαλύτερη μερίδα των Σκαλισιάνων επιχειρηματιών και πολιτών, καλό θα είναι να του κάνετε κάποια σύσταση συμμορφώσεως ή τέλος - τέλος στείλτε τον μπόγια να τον μαζέψει καθώς εκθέτει και εσάς προσωπικά με τις παράνομες ενέργειές του. Μάλλον έχει ξεχάσει ότι είναι αιρετός ταγός και όχι διορισμένος.
Όσον αφορά τους φερόμενους εκπροσώπους του εμπορικού συλλόγου και αυτών που σκέφτονται σαν και αυτούς ,θέλω να κάνω μια ερώτηση απορίας : Κύριοι το πρόβλημά σας είναι οι μπάρες του δρόμου? το ότι το χωριό μας κάθε χρόνο γίνεται και φτωχότερο από αφίξεις τουριστών ,με ό,τι συνέπειες έχει αυτό για όλους μας , δεν το έχετε αντιληφθεί? Ότι το χωριό μας έχει χάσει την ταυτότητά του και την αίγλη του , ούτε αυτό το βλέπετε?
    Αλήθεια, τί έχετε προσφέρει για τον τόπο αυτό και ποιές είναι οι προτάσεις σας την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον? Δεν είχατε καμία σκέψη και καμία πρόταση βελτίωσης του χωριού και αυτό γιατι αναλωθήκατε μόνο στα μικρά προσωπικά σας συμφέροντα, αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα. Για αυτούς λοιπόν τους λόγους και για πολλούς άλλους που δυστυχώς δεν μπορώ να τους αναφέρω, μιλάτε για κατεστημένα, για αντικειμενικές αξίες και ό,τι άλλο η μιζέρια του μυαλού σας κατεβάσει.
Κύριοι, αναρωτιέμαι και πάλι, άραγε η βλακεία έχει ταβάνι?


Δ.Γ.ΖΑΠΑΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου