Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΙΣ 15:00 ΣΤΗΝ ΕΤ3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ" - "SUNDAY IN THE VILLAGE" POROS!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Κυριακή στο χωριό�
Κεφαλονιά (α�μέρος)   
 
Μετάδοση Κυριακή 24 Ιουλίου στις 15:00
 
Από την πανέμορφη Κεφαλονιά σας αποχαιρετά για φέτος στις 24 και 31 Ιουλίου η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό».
Στο λιμάνι του Πόρου, πλάι στην καταγάλανη θάλασσα, λίγες ώρες πριν το ηλιοβασίλεμα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, έσμιξαν τα ήθη, τα έθιμα, η μουσική, ο χορός, η αγάπη για κάθε σπιθαμή γης όπου ανασαίνει ο ελληνικός πολιτισμός στη χώρα μας.   Ψηλά από το λόφο όλα έδειχναν μαγικά.
Άνθρωποι που είναι βαθιά συνδεδεμένοι με τις παραδόσεις του τόπου μας, την πνευματική της ζωή, τη λαογραφία και την ιστορία της, υποστήριξαν με την δυναμική παρουσία τους την ανάγκη ο κάθε τόπος ξεχωριστά και όλοι μαζί, να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα που είναι η υποστήριξη, αναβίωση και μετάδοση στις νέες γενιές, κάθε ικμάδας πολιτισμού που ανθεί στον Έβρο, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, αλλά και τη νησιωτική Ελλάδα του Ιονίου και του Αιγαίου Πελάγους. 
Περισσότεροι από χίλιοι διακόσιοι άνθρωποι ταξίδεψαν από κάθε σημείο της πατρίδας μας για να φτάσουν στην Κεφαλονιά και άλλοι τόσοι Κεφαλλονίτες έφτασαν στον Πόρο, από τη Σάμη, το Φισκάρδο, το Αργοστόλι, το Ληξούρι, τη Σκάλα και άλλα χωριά προκειμένου να παραστούν στη μεγάλη γιορτή του πολιτισμού που διοργάνωσε η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» της ΕΤ3.
Η φιλοξενία των κατοίκων αξεπέραστη, η οργάνωση εξαιρετική, ο κόσμος ζεστός και χαρούμενος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του προκειμένου να εκπροσωπηθούν επάξια 30 περιοχές της Ελλάδας.
Μακεδονίτες, Ηπειρώτες, Σαρακατσάνοι, Βλάχοι, Πόντιοι, Μικρασιάτες, κ.α, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, τραγούδησαν, συμμετείχαν σε θεατρικά δρώμενα παρουσίασαν τα προϊόντα του τόπου τους.
Η εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό» σφράγισε με αυτόν τον τρόπο την παρουσία της έξι χρόνων στο τηλεοπτικό κοινό και έχει κάθε λόγο να ευχαριστεί  μέσα από τα βάθη της καρδιάς των συντελεστών της για την αγάπη του, την αφοσίωση του και την προσδοκία του να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες εκπομπές.      
Το δεύτερο μέρος της τελευταίας πανηγυρικής εκπομπής θα μεταδοθεί στις 31Ιουλίου και θα έχει διάρκεια 4 ώρες.
Μια φορά και έναν καιρό στον Πόρο της Κεφαλονιάς��.
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αρχισυντάκτης: Γρηγόρης Γκίνος
Παρουσίαση: Μάρνη Χατζηεμμανουήλ
Σκηνοθεσία: Σήφης Νανάκης & Δημήτρης Καραθανάσης
Παραγωγός: Θέμης Μαυροπεραστής
Γραμματεία Παραγωγής: Δήμητρα Στεφανίδου


Από: Hettie Putman CramerThe square in Poros-Kefalonia last Sunday. 27 dance groups from all the corners of Greece and musicians and singers were the lovely ingredients for the special edition of the ET3 program. On Greek tv the last 2 Sundays of July in 2 parts. 900 people were hosted by the Poros community with the help of the volunteers.
 AΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ  POROSNEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου