Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΜΑΙΣΤΡΟΣ ΑΠΟΒΡΕΧΑΡΗΣ,,!! ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ

ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ, ΤΟΝ ΜΑΙΣΤΡΟ ΣΥΝΗΘΗ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ  ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΙΑ!  ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΦΑΚΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ,(ΣΑΝ ΚΑΠΕΛΑΚΙ), ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ,, ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕ,, ΣΗΜΕΡΑ  ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ!! 


ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΟΥ, ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ..
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΛΗΣΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ,
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΣΑΕΙ ΑΠΟ ΒΟΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΙΣΤΡΟΣ,
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΟΧΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΕΧΑΡΗ,ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ (ΣΗΜΕΡΑ),ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΕΧΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΜΑΙΣΤΡΟΣ,,,,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΙΑΚΙ ,ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΛΟΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΦΟ....!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ,
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΡΑΙΟΣ ,ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑΤΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΙΕΣ,  Ο ΝΟΤΙΑΣ ΟΣΤΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ,ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΡΟΧΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΚΟΣ,,,ΕΝΩ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ..
ΠΧ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΤΡΙΑ-ΓΑΡΜΠΗ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΟΓΑΡΜΠΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ  (Ο ΑΕΡΑΣ ΕΝΝΟΩ).. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου