Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Συνέχιση των κινητοποιήσεων και κλιμάκωση από τα Ταξί


Συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί, προαναγγέλλοντας, μάλιστα, περαιτέρω κλιμάκωση των μπλόκων σε Αθήνα και περιφέρεια.

Σε δήλωσή του μετά τη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι, ο πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος τόνισε ότι οι αυτοκινητιστές θα συνεχίσουν "μέχρι να λυθεί το πρόβλημα" και κατηγόρησε ως δυναμιτιστές του κλίματος τον υπουργό Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.


"Εμείς έχουμε πει ότι δεν θέλουμε επεισόδια" είπε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος και τα όσα έχουν σημειωθεί τα χαρακτήρισε ως αυθόρμητα περιστατικά. "Πολλές φορές τα μέλη τα διακατέχει ο υπερβολικός αυθορμητισμός και δημιουργούν προβλήματα με αποτέλεσμα να παρεξηγείται ο κλάδος στο σύνολό του. Εμείς δεν τα υιοθετούμε, αλλά αγωνιζόμαστε για να δικαωθούμε" ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν συγκέντρωση τη Δευτέρα στις 10 το πρωί έξω από το υπουργείο Μεταφορών στη λεωφόρο Μεσογείων, δηλώνοντας ότι είναι έτοιμοι για διάλογο εφόσον ο υπουργός έχει συγκεκριμένες προτάσεις να τους παρουσιάσει.

Παράλληλα, σκοπεύουν να κάνουν μηχανοκίνητες πορείες σε πολλά σημεία της χώρας, χωρίς να αποκλείεται αποκλεισμός λιμανιών και αεροδορμίων, ενώ στην Κρήτη σκέφτονται να κατευθυνθούν προς τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στο υπουργείο
Το πρωί της Δευτέρας στις 10 θα βρεθούν έξω από το υπουργειο Μεταφορών οι οδηγοί ταξί, όπου θα επιδιώξουν νέα συνάντηση με τον υπουργο Γιάννη Ραγκούση.
Παράλληλα, θα υπάρχουν διάφορες ομάδες με ταξί σε ολόκληρη την Αθήνα που θα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες, δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος.
Υπάρχει και πιθανότητα αποκλεισμού της Εθνικής  οδού, 
Έχουν προγραμματιστεί καταλήψεις καταλήψεις στα διόδια: Ρίου, Πάτρας, Αφιδνών, Κορίνθου και Μαλγάρων.
Το νέο στοιχείο ότι τώρα οι κινητοποιήσεις θα γίνονται απροειδοποίητα. Θα υπάρχει ενημέρωση μέσω SMS από τις τοπικες ομοσπονδίες και μέσα σε λίγο χρόνο θα γίνεται η διαμαρτυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου