Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων σε φορτηγό πλοίο στο Αργοστόλι!

 Εγιναν 7 συλλήψεις

 

Μεγάλη ποσότητα με λαθραία τσιγάρα, τα οποία τα προόριζαν για την αγορά της Κεφαλονιάς είχε ένα φορτηγό πλοιό. Το Λιμενικό Σώμα με το μεγάλο σκάφος τους συνέλαβαν το πλήρωμα του φορτηγού και κατέσχεσαν το λαθραίο εμπόρευμα.
Εγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, 7 συλλήψεις από το πλήρωμα του φορτηγού πλοίου οι οποίοι στην καταγωγή ήταν Ουκρανοί. λοιπές  φώτο  στο  ΚΕΦΑΛΟΝΙΖΩ,  από το  οποίο  και η αντιγραφή  .πατήστε  http://www.kefalonizw.com

2 σχόλια:

  1. Χαράς ευαγγέλια! Την κάναμε! Ποια υπουργεία και βλακείες. Το παπόρο κατάσχεται, πλευρίζει στο γκρεμισμένο κομμάτι της γέφυρας και υπάρχει ασφάλεια διέλευσης, ενώ το πλήρωμα καταδικάζεται σε καταναγκαστικά έργα να βγάλει τσι πέτρες από τη θάλασσα.
    Τι διάολο Κεφαλλονίτες είμαστε. Λύσεις υπάρχουν πάντα για μας.
    Εφτά το πλήρωμα και δέκα δικοί μας με την ίδια καταδίκη θα έχουν τελειώσει πριν τη πρωτοχρονιά.
    Αυτούς τους κωλόγερους τους δικούς μας με λίγη προσοχή μη τινάξει κανένας τα πέταλα και μπούμε και σε έξοδα.
    Θα έλεγα σε περίπτωση τέτοια να τους κάμουμε ιχθυάλευρα μπας και φανούνε χρήσιμοι έστω μια φορά, αλλά μάλλον θα ψοφήσουνε τα ψάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εβαλα νεα αντιγραφη την ερώτηση στον Γερουλάνο, στο θέμα τις Γέφυρας ,και την απάντηση του!!,, μακάρι να με διάβαζε το σχόλιο σου,, θα ήταν πολύ καλή ιδέα να την εφαρμόσει,, αλλά δεν εχω τόσο μεγάλη ακροαματικότητα,, εξάλου με ενδιαφέρει να με διαβάζουν οι ντοποιοι,, ίσως κάποιος βρεθεί του το προτείνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή