Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Διευκρινιστικό δελτίο τύπου Δήμου κεφαλλονιάς

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΗΞΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  ΤΟ   http://www.kefaloniagate.gr
Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για απολύσεις εργαζομένων στον Δήμο Κεφαλλονιάς, θέλουμε να κάνουμε γνωστά τα εξής:

Δεν υπάρχει απόφαση της Δημοτικής Αρχής  για απόλυση εργαζομένου.
Οποιεσδήποτε λήξεις εργασιακών σχέσεων αφορούν συμβάσεις ορισμένου χρόνου που υπάρχουν και λήγουν ή έχουν λήξει και δεν μπορούν-ένεκα της σχετικής νομοθεσίας-να ανανεωθούν.
Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή συνολικά, εφαρμόζουν την νομοθεσία και δεν φέρουν καμία ευθύνη για αυτήν καθώς και για τις απαιτήσεις του Καλλικράτη, που είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόζουν και δεν θέσπισαν οι ίδιοι.
Κάθε, λοιπόν, προσπάθεια εμπλοκής του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής σχετικά με απολύσεις, αποτελεί φτηνή δημαγωγία και ακραίο λαικισμό, πρακτικές καταδικασμένες από τον λαό μας, ειδικά στις μέρες και στις εποχές που ζούμε.
Εάν κάποιοι πρέπει να απολογηθούν για το εργασιακό καθεστώς των εργαζομένων που σήμερα έχουν πρόβλημα, αυτοί δεν μπορεί να είναι η σημερινή διοίκηση του Δήμου, αλλά αυτοί που διαχειρίστηκαν τους Δήμους του νησιού μας τα χρόνια και τις δεκαετίες που πέρασαν και επέλεγαν την τακτική των συμβάσεων ορισμένου χρόνου για ευνόητους λόγους

Εκ του Γραφείου Τύπου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου