Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ,Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ,, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ  ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  ΤΟ ΒΡΑΔΥ  ΣΤΟ  ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!

Πάρντο: «Αξίζει να περάσει ο Ολυμπιακός» 27/11/2011, 10:53

Την επιθυμία ο Ολυμπιακός να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League εξέφρασε ο Ούρκο Πάρντο. «Εύχομαι να περάσει ο Ολυμπιακός, γιατί το αξίζει. Μακάρι να τα καταφέρει. Διαθέτει πολύ καλή ομάδα», τόνισε ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας. «Δεν ανησυχώ με ποιον θα παίξουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε την πρωτιά στον όμιλο και μετά βλέπουμε», πρόσθεσε.


    (Photo: Action Images)
  • Στα ύψη τα έσοδα του Ολυμπιακού! 25/11/2011, 09:38

    Περίπου 29 εκατ. ευρώ υπολογίζονται τα προσδοκώμενα έσοδα του Ολυμπιακού από την πορεία της ομάδας στο Champions League, εφόσον καταφέρει να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης. Μέχρι στιγμής οι Πειραιώτες έχουν εξασφαλίσει περίπου 25,5 εκατ. ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν στο Market pool, το μπόνους συμμετοχής στον έκτο όμιλο του Champions League, στο μπόνους αγώνων, στο μπόνους βαθμών και τα εισιτήρια από τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

    • (Gettyimages/Idealimages)

      «Σημαντική ευρωπαϊκή ομάδα ο Ολυμπιακός» 25/11/2011, 08:22

      Με τα καλύτερα λόγια για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League μίλησε ο Λουί Φερναντέζ στην εφημερίδα «SportDay». «Η ελληνική ομάδα έχει παίκτες μαχητές, που δημιουργούν ένα σφιχτό αμυντικό μπλοκ», τόνισε ο 52χρονος προπονητής. «Ο Ολυμπιακός δεν είναι Μίλαν. Ωστόσο, είναι μία σημαντική ευρωπαϊκή ομάδα», πρόσθεσε.Τι είπε για τον Κέβιν Μιραλάς και τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου