Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Έχει ταλέντο ο Πόρος

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ 

http://www.e-kefalonia.net


Μαντολινάτα και παιδικό θέατρο στο Πόρο εντυπωσίασαν. Το χιουμοριστικό Θεατρικό ενηλίκων "Ότι έδωσες θα λάβεις", ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους.

Ρεπορτάζ: Αριστέα Χαριτάτου

Ναι, έχει ταλέντο ο Πόρος! Από τον πιο μικρό (ηλικιακά) έως τον πιο μεγάλο. Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό-καλωσόρισμα από τον Διευθυντή του Δημοτικού, κ. Βερβέρη και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων, κ. Πετράτου. Κατόπιν την σκυτάλη την πήραν μικροί και μεγάλοι! Τι να σχολιάσω; Την Μαντολινάτα υπό τον μαέστρο Σωκράτη Μπένο; Άψογη! Το παιδικό Θεατρικό, Μυρτώ και Νεφέλη στην Χώρα των Χριστουγέννων; Καταχειροκροτήθηκε! Το χιουμοριστικό Θεατρικό ενηλίκων “Ότι έδωσες θα λάβεις”; Βγαλμένο από την ζωή! Σατιρίζουν την τραγική κατάσταση που ζούμε το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα! Η καθαρίστρια στο τέλος ξαποστέλνει τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά και την Μέρκελ με το σκουπόξυλο! Παράδειγμα προς μίμηση! Όσο για το αποχαιρετιστήριο (της βραδιάς) χορευτικό σε ρυθμούς ποπ μας άφησε με ανοιχτό το στόμα. Οι μικροί μας φίλοι έχουν πολλές δυνατότητες και το απέδειξαν. Να ευχαριστήσουμε τον φίλο και συνάδελφο, Γιώργο Γκιάφη (έπαιξε τον Παπανδρέου στο Θεατρικό), για την πρόσκληση! Τιμή μας! Γιώργο μου, αρκετός κόσμος σας τίμησε με την παρουσία του και όσο για εμάς να σας πούμε ότι όποτε μας φωνάξετε θα είμαστε δίπλα σας. Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Πόρου, κ. Βερβέρη Δημήτρη, για το εγκάρδιο καλωσόρισμα του, αλλά και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κα Άννα Πετράτου.

Καλές γιορτές…

POROSNEWS:  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΘΕΡΜΑ  ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΑ,  ΓΙΑ ΤΙΣ  ΑΡΙΣΤΕΣ  ΦΩΤΟ, <<ΠΑΡΟΛΟ  ΤΙΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ  ΤΗΣ  ΑΤΥΧΊΕΣ,>> 
ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ ,,  ΟΠΩΣ  ΕΠΙΣΗΣ   ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ε-KEFALONIA.NET,   MIA  ΣΥΝΕΧΙΖΌΜΕΝΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ  ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟ ΝΕΟ  ΕΤΟΣ!

1 σχόλιο: