Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20:00 , Ο ΠΡΟΝΗΣΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ


28 Νοε 2012
ΜΕ ΝΕΟ ΛΟΥΚ (ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ) O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ , ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Σ ΠΡΟΝΗΣΟΥ ,ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ
Η  Συζήτηση  ξεκίνησε  με μία επιβράβευση -"ΕΠΑΙΝΟ"  Για την εξέχουσα εκτέλεση καθηκόντων του  Γραμματεα Σπύρου Σιμωτά, από το Τοπικό Συμβούλιο !! Κάτι  που  γνωρίζουν  όλοι  οι κάτοικοι  του μικρού χωριού μας!

Σπύρος μαζί μα το γιό του ,,και την συζηγό του,,Ευανθία  Σιμωτά  και νέα Πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου Πρόνησου,, εν συνεχεία η συζήτηση εκτός την χρήση από Πρόνησο με την Βιβλιοθήκη , και λοιπά που ανάφερε ο Πρόεδρος κύριος Κουστουμπάρδης  ,,(θα λειτουργήσει  σαν Πολυχώρος  δραστηριοτήτων,,)  συζητήθηκε  το θέμα παραχώρησης Χρήσης για Εκθετήριο-Ενημερωτικό  κέντρο σε συνεργασία με τον κύριο Σωτηρίου στο χώρο της πρώην αποθήκης αρχαιολογικού υλικού! σε ότι νεότερο θα ξαναεπανέλθω,, εφόσον  κοινή αποδοχή όλων ,,ότι θα έκανε το  καλό στον τόπο η προβολή της ιστορίας του  ,και  ένας  λόγος για επισκεψιμότητα  στο χωριό μας  ,έστω με  ένα αρχικό  τρόπο!

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012


26 Νοε 2012
ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΡΟΝΗΣΟΥ. Μετά τις εκλογές το Σάββατο , τα μέλη του Δ.Σ έβγαλαν το νέο τους Προεδρείο, και με πρόθεση ,για μια ακόμη δημιουργική χρονιά να συνεχιστεί το πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει τόσα ...
ο χώρος  στο ισόγειο  του Πρώην Ξενώνα  θα  χρησιμοποιηθεί για βιβλιοθήκη και χώρο  για φύλαξη των στολών του Πρόνησου!!


ΕΞΑΛΟΥ  ΕΙΧΑΜΕ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΙΔΕΕΣ  ΓΙΑ  ΓΑΜΟΥΣ!!
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ     http://porosnews.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9859.html#more
ΚΑΙ 

06 Σεπ 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου