Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΕΚΔΟΤΟ - ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ


Προσοχη!!!! προσοχη !!!! ...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΕΜΙΝΗΣΤΙΚΟ,,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,,ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ,, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ,, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΞΑΝΑΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ,,ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
     Η ΜΑΓΚΑΡΕΤ ,,ΠΡΩΤΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ,,ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΤΖΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ,, ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΕ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟ ΙΔΙΟ,, ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ Ο ΤΖΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΣΦΟΥΓΑΡΙΖΕΙ,, ΚΑΙ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ!
  •  Η ΛΑΟΥΡΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ,,ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟ ΙΔΙΟ,,ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ Ο ΣΙΛΒΕΣΤΡΟ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΕΒΑΛΕ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΚΤΛ,,
  •  ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ,,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ!
  •  ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΑΙΡΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ!! ΜΗΤΣΟ ,,,ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ,,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,, ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ,,ΓΙΑ ΤΑΒΛΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΟΥ
  •  ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΕ ,,ΛΕΕΙ,,ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΕ,,ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΕ,,ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΕ,, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ,,ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ!!!!!!!!! (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!ΧΑΧΑΧΑ) ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ!
ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΓΗ  ΤΟΥ  ΣΤΟ!!!
http://asteiakia.gr/anekdota/oi_feministries

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου