O κ. Bαγγ. Kεκάτος
O κ. Bαγγ. Kεκάτος
Πρόβλημα με τις άδειες λειτουργίας σε πέντε Κυλικεία Σχολείων του Δήμου έχει παρουσιασθεί τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί αναστάτωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Oι ανάδοχοι που προέκυψαν μετά από τους σχετικούς πλειστηριασμούς για την εκμετέλλευση αυτών των κυλικείων, δεν έχουν αποκτήσει όλα τα έγγραφα και νόμιμες εγκρίσεις, προκειμένουν να νομιμοποιηθεί η λειτουργία των Κυλικείων.
Μετά από σχετικό έλεγχο που έκανε η αρμόδια Επιτροπή του Δήμου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Βαγγέλης Κεκκάτος διέταξε το κλείσιμο των πέντε αυτών Κυλικείων, μέχρι να αποκτήσουν όλα τα νομιμα έγγραφα και την άδεια λειτουργίας.
«Δεν είναι μόνο θέμα νομιμότητας, αλλά έγκειται και την ασφάλεια των παιδιών μας. Ειδικά στα Σχλεία μας, τα πάντα πρέπει να δουλεύουν νόμιμα. Είναι ένα θέμα διαδικαστικό, που εντός των ημερών πρέπει και μπορεί να λυθεί. Oι Υπηρεσίες του Δήμου θα “τρέξουν” ό,τι χρειάζεται, προκειμένουν οι υπεύθυνοι των Κυλικείων να αποκτήσουν όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα».Αυτό δήλωσε στον «Η» χθες ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Παιδείας κ. Βαγγέλης Κεκάτος, σχετικά με την υπόθεση.