Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΡΙς

Τσι ρίχνεις τσι ματιές σου βλέπω Γεώργιε. Ξέρεις τι σκεφτόμουνα με κειό το πλοίο στα θεμέλια των δίδυμων? Λες ορέ να είναι έδεκει η Σκύλα και η Χάρυβδη και είναι τα απομεινάρια του τελευταίου πλοίου του Οδυσσέα? Τώρα θα μου πείς και ήρτε κολυμπώντας από Αμερική? Από αυτόνε όλα να τα περιμένεις, έπειτα οι τελευταίες έρευνες στο Μανχάταν τονε θέλουνε να έχει βολτάρει. Και θα σου πούνε και οι Αμερικάνοι: Σίγουρα εδώ ήτανε δε γλέπετε ότι έδεπα ότι είναι ρουφιέται ακόμη? Και τι να τσου πεις δίκιο έχουνε, μπλεγμένους μας βρίσκω. Δε στέρνεις έδεκει τον Αβραάμ να «κόψει» κίνηση και να μας ενημερώσει? Χουά χα χα χα χα χα χα. σε O ARIS ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΘΙΑΚΟΦΥΛΛΑΔΕΣ



ΚΑΙ  3 σχόλια:





  1. Αραβαντινός: «Η κοινωνία της Παλικής να βγει μπροστά»!

    Αντ΄ αυτού ( να ενεργοποιηθούν οι πολίτες), γίνεται προσπάθεια διαμελισμού του Δήμου Κεφαλονιάς ενώ θα πρέπει να υπάρχει ένας Δήμος ισχυρός όχι μόνο στα λόγια, ένας Δήμος που να βλέπει ίσους όλους τους Κεφαλλονίτες και όχι να μετράει πόσα κουκιά θα μαζέψουμε στις εκλογές άμα κάνουμε, ή διεκδικήσουμε κάτι καλό στον ένα τόπο, ή στον άλλονε.
    Ένώ ένας Δήμος πραγματικά ισχυρός μπορεί να αντιπαλέψει με αξιώσεις κάτι, αντί αυτού ψάχνουνε οι περιοχές πως θα κρατήσουνε πιο οικονομικά προσοδοφόρα κομμάτια λες και οι διπλανοί τους είναι Τούρκοι.
    Απλά πράγματα είναι, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι συμφέρει τη Κεφαλονιά.

    Ας εφαρμοστεί λοιπόν το «Διεμερίσαντο τα ιμάτιά μου εαυτοίς και επί τον ιματισμόν μου έβαλον κλήρον» να δούμε τι κέρδος θα υπάρξει.
    Ό,τι και πριν φυσικά αντί να ξεσκλάνε 5 θα ξεσκλάνε 25 που έλεε και ο νόνος μου, που δε ξέρω αν είχε δίκιο, εσείς ξέρετε…
    Στα δύσκολα ο κόσμος ενώνεται και το παλεύει δε γίνεται κομμάτια. Αλλά πολλά τα ζητάω θα μου πει κάποιος.
    Επί του προκειμένου θα δημιουργηθεί έστω ο νέος Δήμος Ληξουρίου και θα αντιδράσει να μη φύγει το λιμεναρχείο.
    Και με το συμπάθιο για να τα πούμε ντόμπρα χέστικε η φοράδα στ΄ αλώνι εκ της αντιδράσεως.
    Άλλο να το παλεύεις σα Κεφαλονιά και άλλο σα μόνο Ληξούρι.

    Χουά χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή




  2. ΕΓΩ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ,,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ,,ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ,,ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΚΙΟ ΠΙΣΩ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΟΘΕ,,ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ,,ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΔΙΑΧΟΡΙΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ,, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ,,ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ,,ΠΟΥ Ο ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΞΩΜΕΡΗΤΕΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ Η ΙΘΑΚΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟ ,,ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ,,ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ,, ΑΛΛΑ ΗΔΟΜΕΝ ,,ΚΟΝΤΟΓΙΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα δεν αλλάξει λογικές ο τρόπος διοίκησης και το μυαλό των ανθρώπων πάλι στα ίδια θα βρεθούμε (ρεμούλες, τοπικά ρουσφέτια κλπ).
    Και ας μη ξεχνάμε ότι δεν είναι εύκολες οι συμπτύξεις προβληματικών Δήμων (όλοι σχεδόν χρεωμένοι) σε καταστάσεις οικονομικής απραγίας, άσχετα αν οι τωρινοί εκλεγμένοι ήταν κατά τη γνώμη του καθενός και οι καλύτεροι.
    Αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

    Χουά χα χα χα χα χα χα. 
  4. ΕΠΊΣΗς
  5. ΣΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΑΙΤΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου