Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Αυτή είναι η έρευνα της ALCO για τα Ιόνια Νησιά



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΗΤΙΚΑ ΝΕΑ  !!Αυτή είναι η έρευνα της ALCO για την οποία ο Μάκης Φόρτες κατηγόρησε τον περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου ότι την απέκρυπτε, με διάφορες προφάσεις, για αρκετούς μήνες, αναγκάζοντάς τον να καταφύγει μέχρι και στον Συνήγορο του Πολίτη προκειμένου να δημοσιευτούν τα αποτελέσματά της.

Βασικά χαρακτηριστικά της έρευνας είναι η γενικευμένη δυσαρέσκεια των πολιτών από το έργο και τις δράσεις της Περιφέρειας (εντύπωση προκαλεί μάλιστα το πολύ χαμηλό ποσοστό που παίρνει η ΠΙΝ και στην Κέρκυρα) αλλά και το πολύ περιορισμένο προσωπικό ενδιαφέρον των ερωτηθέντων για την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ. Αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί κυρίως από την ανυπαρξία υποδομών προώθησης των προγραμμάτων αλλά και από την δεινή θέση που βρίσκονται πολλές επιχειρήσεις λόγω της κρίσης.
Μιλώντας με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου στην Κεφαλονιά αλλά και των εμπορικών συλλόγων γνωρίζουμε ότι ένα μεγάλο μέρος των επιχειρήσεων δεν μπορεί να εξασφαλίσει καν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα προκειμένου να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους χρηματοδοτικά εργαλεία.
Επίσης, απ' ότι φαίνεται η Κεφαλονιά παρουσιάζει τον μικρότερο δείκτη ενημέρωσης για το ΕΣΠΑ αφού ποσοστό 54% δείχνει να μη γνωρίζει καν την ύπαρξή του!

(συνεχίζεται)
Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα


Read more: http://www.kefalonitikanea.gr/2013/11/alco.html#ixzz2lVneIfZx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου