Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

4Η ΓΥΡΑ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς ανακοινώνει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά αφού δεν επηρεάσθηκε η διαδρομή από τα καιρικά φαινόμενα .

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 4Η ΓΥΡΑ  4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Παρακαλούνται όσοι Κεφαλλονίτες είτε συνιστούν μέλη του συλλόγου μας είτε όχι , επιθυμούν να εγγραφούν στην γύρα Αργοστόλι –Ληξούρι ή να προμηθευτούν το τεχνικό μπλουζάκι να προβούν άμεσα σε ηλεκτρονική δήλωση των στοιχείων τους προκειμένου να καθοριστούν οι προμήθειες και τα διαδικαστικά της διοργάνωσης.
Επισημαίνεται ότι οι εγγεγραμμένοι από το νησί δεν έχουν την υποχρέωση τραπεζικής κατάθεσης του ποσού ωστόσο υποχρεούνται, αν δεν διευκολύνονται, να το καταβάλλουν την έως την Δευτέρα 29/9/2015 της μετρητοίς στον ταμία του συλλόγου, αφού επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του, προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή τους.
Θα ακολουθήσει δε ανακοίνωση με τεχνικές οδηγίες για τους συμμετέχοντες.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΥ ΓΙΑΛΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΠΟΔΑΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΘΕΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

POROSVRES.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου