Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΛΣΚΙ : Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας στο Λιμεναρχείο Ιθάκης


Βράδυ Κυριακής 20/09/2015 προς τα ξημερώματα Δευτέρας, ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την περιοχή της νήσου Ιθάκης. Αποτέλεσμα της ξαφνικής κακοκαιρίας ήταν να υπάρξουν εκτεταμένες ζημίες στα σκάφη που βρισκόντουσαν στην περιοχή αλλά και να κινδυνέψουν σοβαρά αρκετοί άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτά.
ΕΠΛΣΚΙ : Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας στο Λιμεναρχείο Ιθάκης

"Διαβάστε ενδεικτικό άρθρο:

Ένα πολυτελές γιοτ προσάραξε στην παραλία Σκίνος, ενώ ιστιοπλοϊκά που ήταν αγκυροβολημένα στο λιμάνι συγκρούστηκαν μεταξύ τους
Ζημιές σε σκάφη, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς, ήταν το αποτέλεσμα της σφοδρής κακοκαιρίας που χτύπησε την Ιθάκη το βράδυ της Κυριακής.
Όπως αναφέρουν κάτοικοι του νησιού, ο καιρός επιδεινώθηκε πολύ απότομα, ενώ τα φαινόμενα ήταν πολύ πιο ισχυρά από ό,τι είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι. 

Στην παραλία Σκίνος, στο νότιο τμήμα του νησιού, ένα πολυτελές σκάφος προσάραξε στα ρηχά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, ενώ στο λιμάνι στο Βαθύ συγκρούστηκαν μεταξύ τους μικρά ιστιοπλοϊκά σκάφη που ήταν αγυροβολημένα το ένα δίπλα στο άλλο. "
 . . . . . .
Ενώ μαθαίνουμε ότι, οι ευχαριστήριες επιστολές καταφθάνουν η μία μετά την άλλη στο Λιμεναρχείο Ιθάκης, τόσο για το συγκεκριμένο όσο και για παλαιότερα περιστατικά αρωγής και διασώσεων, συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας και παράλληλα εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για την έλλειψη αναγνώρισης και ηθικής επιβράβευσης από την Υπηρεσία μας σε αντίστοιχα συμβάντα.
Ζητάμε από τους αρμόδιους Υπηρεσιακούς φορείς να δείχνουν στις περιπτώσεις αυτές την ίδια ευαισθησία που δείχνουν στα κακόβουλα δημοσιεύματα και στις ανυπόστατες ή ανώνυμες καταγγελίες κατά στελεχών των Υπηρεσιών μας.
Ζητάμε από την Διοίκηση να σταματήσει να λειτουργεί μόνο ως ο αλάθητος κριτής και να σταθεί στο πλευρό του Λιμενικού που εργάζεται στις περιφερειακές Υπηρεσίες υπό αντίξοες συνθήκες, αναγνωρίζοντας το έργο του και απονέμοντας όπου δικαιολογείται τις προβλεπόμενες ηθικές ανταμοιβές.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
 ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                           ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  

ΠΗΓΗ  INKEFALONIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου