Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΜΗΡΙΚΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

31 Δεκ 2012
"Η Αργοναυτική εκστρατεία είναι ένας από τους δημοφιλέστερους μύθους της ελληνικής αρχαιότητας, που κατέχει την ίδια θέση με τα ομηρικά έπη και τους άθλους του Ηρακλή. Όλοι αυτοί οι μύθοι είναι τόσο αγαπητοί ,που ...

Ο ΑΝΩ  ΧΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ  ΤΗς  ΑΡΓΩ,, (ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ)  ,,
ή ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΑΡΓΟΣ,,  ή ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ,, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΜΥΘΙΚΑ,, ΜΕ
ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΟΔΥΣΣΕΑ,, (ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΓΗΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ,, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙ ΑΡΓΟΣ.,, ΙΣΩς  ΤΕΛΙΚΑ,, ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΟΥΠΙ,, ΓΙΑ ΛΙΓΟ  ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!!
 (ΕΝΤΑΞΥ  ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ  ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΑΚΙ)



EΞΑΛΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ,, ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΙΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΜΗΡΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΟΙ  ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ!!!!!
ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ  ΔΥΣΚΟΛΟ,, ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!

ΚΑΙ  ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ  ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΡΗ
Άσχετα με το αν υπάρχουν ίχνη Μεσογειακού πολιτισμού στην Αμερική έχω την εντύπωση από μυθολογικές πάντα πληροφορίες ότι οι Έλληνες της εποχής του Τρωικού πολέμου δεν είχαν δυνατότητες πλεύσης προς την εν λόγω ήπειρο. 

Υπάρχει γαρ και η πρώτη αποτυχημένη εκστρατεία πράγμα που δηλώνει πλήρη ανικανότητα.
Δεύτερο αρνητικό στοιχείο είναι η παραδοχή ότι κατά λάθος πέρασαν το Γιβραλτάρ πράγμα μάλλον απίθανο. Είναι δυνατόν μετά από πολύχρονη πολιορκία να αποφασίσουν εκστρατεία κουρσέματος προς Αμερική μεριά?
Και οι αέρηδες να τους πήγαιναν Δυτικά κάποια στιγμή θα γύριζαν Ανατολικά πριν περάσουν στον Ατλαντικό.
Ορθολογιστικές υποθέσεις βέβαια γιατί πάντα υπάρχει και το στοιχείο τση υπέρβασης.
Εκειό που δε μας λέει ο Όμηρος είναι άμα και είχε καρφωμένο ο Οδυσσέας κάνα φτερό αετού στα μαλλιά, ή έριχνε και κάνα πουράκι Αβάνας κάπου – κάπου να το σιγουρεύαμε!!
Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν πριν την εποχή του Τρωικού υπήρχε τέτοια δυνατότητα πλεύσης, γιατί η ανθρωπότητα πάντα πέρναγε και περιόδους οπισθοδρόμησης, δεν είχε δηλαδή διαρκή εξέλιξη ώστε να αποκλείουμε το πρίν.

Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

ΚΑΙ

POROSNEWS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS
και  ενα  ΣΧΟΛΙΟ ΝΙΚΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
η Μυκηνες ειναι στον βορειο Ατλαντικο το δυτικοτερο των νησιων Φεροε και το μκροτερο ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 80 κατοικους,πιθανοτατα απο εκει περνουσανΜινυες Κρητες και μετα Μυκηναιοι για να πανε στα μεταλεια χαλκου στον βορειο Καναδα οσο και αν φαινεται απιστευτο.

Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ
01 Ιουλ 2014
"Η Αργοναυτική εκστρατεία είναι ένας από τους δημοφιλέστερους μύθους της ελληνικής αρχαιότητας, που κατέχει την ίδια θέση με τα ομηρικά έπη και τους άθλους του Ηρακλή. Όλοι αυτοί οι μύθοι είναι τόσο αγαπητοί ,που .
31 Δεκ 2012
"Η Αργοναυτική εκστρατεία είναι ένας από τους δημοφιλέστερους μύθους της ελληνικής αρχαιότητας, που κατέχει την ίδια θέση με τα ομηρικά έπη και τους άθλους του Ηρακλή. Όλοι αυτοί οι μύθοι είναι τόσο αγαπητοί ,που ...


Όταν έφυγαν από τη χώρα των Κόλχων, οι Αργοναύτες πήραν μαζί τους τη Μήδεια και τον μικρό αδερφό της Άψυρτο. Ο Αιήτης καταδίωξε με τα πλοία του την Αργώ...
EGRIECHEN.INFO


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου