Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΡΗ


Χα χα χα
Για την ώρα άπιαστο όνειρο. Πόση ισχύ (κιλοβατώρες) μπορεί να αποθηκεύσει μια μπαταρία? Το κόστος και η διάρκεια ζωής της?
Έπειτα θα δημιουργηθεί ένα άλλο ευτράπελο. Πόση παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια θα χρειάζεται ένα κράτος εάν ένα μεγάλο ποσοστό κατοικιών ανεξαρτητοποιηθεί από το κεντρικό δίκτυο, αλλά όλο αυτό το ποσοστό από απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες ξαφνικά ζητήσει «ρεύμα» από τη ΔΕΗ?
Με τσου λύχνους τση νόνας μου θα γλέπουμε!! Άσε που θα κυκλοφορίσουνε και τηλεοράσεις λαδιού, με μισό λίτρο λάδι ελιάς θα γλέπεις ούλο το βράδυ προγράμματα! Με μούργα θα γλέπεις αλλά με χιόνια! Χα χα χα χα.

Αυτό το πρόβλημα έχουνε και εφκειές οι προπέλες στα βουνά, παράγουνε ρεύμα αλλά θέλουνε και εργοστάσια να «πάρουνε μπροστά» όταν δεν φυσάει, άρα πληρώνουμε τα κέρατά μας για να είναι στατμπάϊ τα εργοστάσια και να πλερώνουμε και τσι ανεμογεννήτριες ένα κάρο λεφτά για αγορά και συντήρηση. Καλοί μακάκες είμαστε δηλαδής.
Ξυπνάτε ρέεεεεεεεεεεεεεεεε.

Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.
ΚΑΙ
Θα πρόσθετα και Σχέδιο Γ :
Εκπόνηση μελέτης από ειδικούς (όχι πάντως ψυχολόγους), προσαρμογής με το καινούριο σύστημα κυκλοφορίας της Θιακοκεφαλλονίτικης ιδιοσυγκρασίας και πιο απλά κουρλαμάδας.

Χουά χα χα χα χα χα χα χα.
ΣΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου