Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΑΠΟ  ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
Ακτιβιστικές ιστοσελίδες των ΗΠΑ, οι οποίες εναντιώνονται στη Monsanto, δημιούργησαν μία λίστα με όλες τις εταιρίες πίσω από τις οποίες κρύβεται η Monsanto.
Κρατώντας τη λίστα ως οδηγό, θα μπορείτε να αποφύγετε τις συγκεκριμένες εταιρίες, προστατεύοντας παράλληλα το οικογενειακό σας τραπέζι!ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
Τα σκάνδαλα «μεταλλαγμένων» ή επεξεργασμένων φρούτων είναι συχνά και πολλές φορές ο καταναλωτής δεν μπορεί να αντιληφθεί ποια από αυτά έχουν καλλιεργηθεί με λιπάσματα και τοξίνες.
Ωστόσο, υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να γίνεται αντιληπτό από όλους, ποια φρούτα έχουν επεξεργαστεί και ποια είναι φυσικά.
Τα φρούτα συχνά έχουν κολλημένα πάνω τους, χαρτάκια με κωδικούς. Αυτοί οι κωδικοί φανερώνουν πως έχουν καλλιεργηθεί τα φρούτα!
Αν στην ετικέτα λοιπόν, υπάρχουν 4 ψηφία, τα οποία ξεκινάνε με τον αριθμό 3 ή 4, τότε το φρούτο έχει επεξεργαστεί τεχνικά και έχει υποστεί τεχνικά λιπάσματα.
Αν αγοράσετε κάποιο προϊόν και έχει 5 ψηφία, με το αρχικό να είναι το 8, τότε έχει τροποποιηθεί γενετικά.
Αν έχει πάλι 5 ψηφία, αλλά το αρχικό είναι το 9 τότε το προϊόν έχει καλλιεργηθεί παραδοσιακά και με φυσικό τρόπο. Δηλαδή, είναι βιολογικής καλλιέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου