Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Προαναγγέλθηκε Αθλητικό Κέντρο στα Βλαχάτα! ( video)

Ευχάριστες ανακοινώσεις έφερε μαζί του χθες το βράδυ ο ετήσιος χορός του Α.Ο. Εικοσιμίας που έλαβε στην αίθουσα εκδηλώσεων «Στατέρι» στα Τραυλιάτα!
Όπως ανακοινώθηκε δια στόματος του Περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση, σύντομα στην περιοχή των Βλαχάτων, σε χώρο που ανήκει στην αυτοδιοίκηση, θα δημιουργηθεί ένα αθλητικό κέντρο!

«O A.O. Εικοσιμίας είναι αυτό που χρειαζόμαστε στον αθλητισμό. Είναι υπόδειγμα και για άλλες ομάδες. Και αυτή η προσπάθεια αξίζει να επαινείται» ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Γαλιατσάτου και συνέχισε:
« Υπάρχει ένας χώρος στα Βλαχάτα που ανήκει στην αυτοδιοίκηση. Αποφασίσαμε λοιπόν αυτός ο χώρος να αξιοποιηθεί και να γίνει ένας αθλητικός χώρος που λείπει από την περιοχή. Ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 και ένα γήπεδο που θα είναι ταυτόχρονα μπάσκετ και τένις. Σε δεύτερη φάση θα γίνουν, τα γραφεία, τα αποδυτήρια, το κυλικείο, μικρές κερκίδες και ο,τι άλλο θα σκεφτούμε ώστε να το εμπλουτίσουμε. Έχουν εξασφαλιστεί τα χρήματα για το 2016, τα δύο γήπεδα και η περίφραξή του.
Ο πρόεδρος της Εικοσιμίας Θανάσης Μιχαλάτος, ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και παρουσίασε τον Περιφερειάρχη, ο οποίος ανακοίνωσε αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο για την περιοχή.
Το παρών στην εκδήλωση, έδωσαν επίσης, ο Οργανωτικός Διευθυντής Αrsenal Soccer School Ελλάδας και Κύπρου Αντώνης Βλάχος, αλλά και ο Γιώργος Χαρίτος προπονητής Arsenal Elite Academy Νοτιανατολικής Ευρώπης, οι ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας και των ακαδημιών, αλλά και οι προπονητές, με τον επί χρόνια προπονητή της Εικοσιμίας και υπεύθυνο των Ακαδημιών της Arsenal στην Κεφαλονιά Δημήτρη Ζησιμάτο, να συντονίζει τούτη τη φορά εκτός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου
Ο χορός, δεν έλειψε, από την εκδήλωση με τους μικρούς να βάζουν τα γυαλιά στους μεγάλους!
Γιώργος Χαλαβαζής
ΠΗΓΗ  inkefalonia.gr και ionianpress.gr

ΠΟΛΥΜΕΣΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου