Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ο Κεκάτος στην Βρετανική Πρεσβεία
Με έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της 14ης Ιουνίου, μετέβη στην Βρετανική Πρεσβεία Αθηνών ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού και  Διεθνών Σχέσεων κ. Ευάγγελος Κεκάτος, προκειμένου να παραβρεθεί στον εορτασμό των γενεθλίων της Μεγαλειότατης Βασίλισσας Elizabeth II. Είχε προηγηθεί πρόσκληση από την Βρετανική Πρεσβεία, η οποία και έγινε αποδεκτή από το δημοτικό συμβούλιο.

Ο Πρέσβης Τζον Κίττμερ υποδέχτηκε εκατοντάδες καλεσμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν, εκτός των άλλων, τα κοστούμια του Εθνικού Θεάτρου από παραστάσεις έργων του μεγάλου Άγγλου δραματουργού Ουίλιαμ Σαίξπηρ, αφού ήταν μια βραδιά γιορτή και για την επέτειο των 400 χρόνων από το θάνατό του. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, ο επίσημος προσκεκλημένος της βραδιάς ήταν ο μεγάλος ερμηνευτής του θεάτρου και του κινηματογράφου Τζέρεμι Άιρονς.
Η αποδοχή της πρόσκλησης από την Βρετανική Πρεσβεία και η παρουσία του κ. Κεκάτου στην πρεσβευτική κατοικία ήταν ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού απέναντι στην Βρετανική Κοινότητα του νησιού μας και πράξη προώθησης και τουριστικής προβολής του νησιού μας σε μια αγορά που ολοένα και περισσότερο επιλέγει την Κεφαλονιά ως τουριστικό προορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου