Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ορκωμοσία τοπικού συμβούλου Τ.Κ. Αργοστολίου Σπύρου Μελισσαράτου

Ορκίστηκε σήμερα το πρωί, 28 Ιουνίου 2016, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο νέος τοπικός σύμβουλος της Τ.Κ. Αργοστολίου, Σπύρος Μελισσαράτος.
Ο κ. Μελισσαράτος κατέλαβε τη θέση της κας Αφροδίτης Δελλαπόρτα, η οποία λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων αδυνατούσε να εκπληρώσει τα καθήκοντά της ως τοπικός σύμβουλος και υπέβαλε την παραίτησή της.

Ο κ. Μελισσαράτος είναι τραπεζικός υπάλληλος και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ρίχτηκε στη μάχη του σταυρού με την δημοτική παράταξη «Ισχυρή Κεφαλονιά» του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση, καταλαμβάνοντας τη θέση του πρώτου επιλαχόντα. Από σήμερα, αποτελεί και επίσημα τοπικό σύμβουλο της Τ.Κ. Αργοστολίου και είναι σίγουρο ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στο έργο που επιτελείται από τα υπόλοιπα μέλη και τον Πρόεδρο κ. Λούκα Νιφοράτο, για την επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας του Αργοστολίου. 
Ο Δήμος Κεφαλονιάς καλωσορίζει τον κ. Μελισσαράτο και του εύχεται καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες. Επίσης, ο Δήμος Κεφαλονιάς και προσωπικά ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης ευχαριστούν για τη συνεργασία την κα Αφροδίτη Δελλαπόρτα και της εύχονται καλή συνέχεια στην επιτυχημένη επαγγελματική της δραστηριότητα. Η κα Δελλαπόρτα παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της δημοτικής παράταξης «Ισχυρή Κεφαλονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου