Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Υπογραφή πρωτοκόλλου ορκωμοσίας για νέο Δ.Σ. της Κοινότητας Μείζωνος Μόντρεαλ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΜΟΝΤΡΕΑΛ
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΩΡΚΩΜΟΣΙΑΣ
Από τον Συμπολίτη ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΝΩΛΑΤΟ
Για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινότητας 3ετούς θητείας

-Η ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Ο συμπολίτης μας από τη Σάμη, καθηγητής κ. Γαβριήλ Μανωλάτος υπογράφει το πρωτόκολλο ορκωμοσίας για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το ονομαζόμενο Μικρή Βουλή, της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ. Η ορκωμοσία έγινε στον καθεδρικό ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο Μόντρεαλ, στις 19 Ιουνίου και οι εκλογές ανάδειξης του νέου Δ.Σ της ΕΚΜΜ έγιναν την Κυριακή 12 Ιουνίου.
Υπενθυμίζουμε, ότι ο κύριος Μανωλάτος είναι και μέλος του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου  του Κεμπέκ, εκπροσωπώντας την Κεφαλλονίτικη Αδελφότητα του Καναδά «ΑΙΝΟΣ»
Η Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μόντρεαλ (ΕΚΜΜ) είναι ο μεγαλύτερος ομογενειακός οργανισμός στον Κόσμο. Εκπροσωπεί 85.000  Έλληνες ομογενείς της ευρύτερης περιοχής του Μόντρεαλ. Παρέχει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση (δημοτικό και γυμνάσιο) σε 2.000 Ελληνόπουλα του Μόντρεαλ, τα οποία φοιτούν σε 9 ιδιόκτητα σχολικά κτίρια. Διαθέτει 6 ελληνορθόδοξες εκκλησίες ιδιοκτησίας της ΕΚΜΜ στελεχωμένες με Έλληνες ιερείς του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Διαθέτει επίσης, 3 αθλητικά κέντρα, 3  κοινωνικές  υπηρεσίες, απασχολεί 300 μόνιμους υπαλλήλους, έχει 2 κοινοτικά κέντρα και διαθέτει μια ακίνητη περιουσία αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο ετήσιος προϋπολογισμός της ΕΚΜΜ αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια.
Η ΕΚΜΜ διοικείται, από τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εκλέγεται κάθε 3 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου