Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

δελτίο τυπου για seas art exhibition



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Έναρξη του «Sea(s) ARTS International Art Exhibition» με τη στήριξη του Δήμου Κεφαλονιάς

Συνέντευξη τύπου για την έναρξη του «Sea(s) ARTS International Art Exhibition» παρέθεσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κ. Ευάγγελος Κεκάτος, η υπεύθυνη του Ιονίου Κέντρου Τεχνών και Πολιτισμού στα Μεταξάτα κα Σοφία Καγκάδη με την καθηγήτρια του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων κα Βασιλική Λεβαντάκου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αργοστολίου και Πρόεδρος του ΝΟΑ κ. Λούκας Νιφοράτος και οι διεθνώς γνωστοί για τα έργα τους καλλιτέχνες και καθηγητές Pam Longobardi, Haythan Nawar και Craig Dongoski.
Ο κ. Κεκάτος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το πρόγραμμα του «Sea(s) ARTS International Art Exhibition» με την ονομασία «Sea(s) Diaplous)» και ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια του Δήμου Κεφαλονιάς να καταστεί ένα νησί του πολιτισμού και των τεχνών. Ειδική αναφορά μάλιστα έκανε στη διαχρονική προσφορά της κας Καγκάδη, τη στήριξη της ΚΕΔΗΚΕ, καθώς και του ΝΟΑ για τη διοργάνωση.
Η κα Καγκάδη έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη δουλειά που θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 20/06/2016 στις 19:30 σε ειδική διαμορφωμένη αίθουσα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και στις 21:30 στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού την ίδια ημέρα.
Ολοκληρώνοντας την ενημέρωση για το έργο τους, οι τρεις καλλιτέχνες σχολίασαν την επαφή τους με το νησί και την αγάπη που τρέφουν για τον τρόπο ζωής σε αυτό, καθώς και το γεγονός πως όλες οι Δημόσιες Αρχές εδώ τους αγκάλιασαν και τους βοήθησαν στο έργο τους.
Σημαντική ήταν και η τοποθέτηση του κ. Νιφοράτου, ειδικά όταν ανέφερε πως η απόφαση να παραχωρηθεί ένας χώρος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο ως εκθετήριο έργων τέχνης σχετίζεται με την προσπάθεια της καλλιέργειας της ψυχής της νεολαίας και της προώθησης του πολιτισμού μας εν γένει.
Υπενθυμίζουμε πως η έναρξη του «Sea(s) ARTS International Art Exhibition» είναι την Δευτέρα 20/06/2016 στις 19:30 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου και στις 21:30 στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου