Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Burger Project: Μαμά θα κάνω Μπάντα! - ΟΙ BURGER PROJECT ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ





Η ΚΕΔΗΚΕ παρουσιάζει τους Burger Project: Μαμά θα κάνω Μπάντα!
Το Σάββατο 2 Ιουλίου στον Αύλειο Χώρο Α΄ Δημοτικού σχολείου Ληξουρίου στις 9.00μμ

H εξέλιξη της επιτυχημένης παιδικής μουσικοθεατρικής παράστασης στέλνει τους Burger Project σε «Περιοδεία στο γαλαξία»! Υπό την καθοδήγηση του Δόκτωρ Κορνηλίου, οι τέσσερις μουσικοί ψάχνουν να βρουν τη super παρτιτούρα που είναι κρυμμένη σε κάποιον από τους πλανήτες!

Μέσα από το ταξίδι τους θα μυήσουν μικρούς και μεγάλους στη μαγεία του ρυθμού, της μελωδίας και του αυτοσχεδιασμού! Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την πρόσφατη ομώνυμη δισκογραφική δουλειά τους αλλά και ολοκαίνουργια μουσικά κομμάτια.
Το τραγούδι και τα διαδραστικά παιχνίδια δε θα λείψουν, γι' αυτό οι οπαδοί των Burger καθαρίζουν τις φωνές τους και ετοιμάζουν τα δυνατότερα παλαμάκια! Θα γίνει χαμός! 
Στο “Μαμά, θα κάνω μπάντα″ η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που θα φέρουν τους μικρούς μας φίλους κοντά στη μουσική και θα διεγείρουν τη φαντασία τους. Παιδιά και ενήλικες συμμετέχετε ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλοι μαζί.
Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τα πλήθη!
  
                                                                                       Για την Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε
 Ο Πρόεδρος

                       Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου