Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Κρύο καιρός για δύο.

Η Θεατρική Ομάδα Ληξουρίου σας προσκαλεί

Κρύο καιρός για δύο. Θέατρο δεν έχουμε, Δημαρχείο δεν έχουμε, Μουσείο δεν έχουμε. Ε, και επειδή τέλοσπαντων στο Ληξούρι έχουμε έλλειψη στέγης, το ρίχνουμε έξω…
Έτσι, εμείς το Ληξούρι τις κρύες γιορτινές νύχτες διασκεδάζουμε παρεούλα.
Η πρόταση της Θεατρικής Ομάδας Ληξουρίου της ΚΕΔΗΚΕ, η οποία έχει πιάσει το νόημα, μας βρίσκει σύμφωνους ΟΛΟΥΣ και γι’αυτό τον λόγο ΑΥΡΙΟ Πέμπτη 22/12, από τις 18:30 μέχρι όσο πάει, σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ σε Ληξουριώτικη βραδιά αλά λαϊκά.
Όχι με λαϊκά τραγούδια, αλλά με μουσική αλά Φιλαρμονικής !
Συγκεκριμμένα τα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας έχοντας τους επαγγελματίες της πόλης στο πλευρό τους, σας προσκαλούν να ζεσταθείτε με οινόμελο και ρακόμελο.

Και φυσικά με ζεστά κάσταναστην κεντρική μας πλατεία, στο σπιτάκι του δικού μας Χριστουγεννιάτικου χωριού.
Θεατρικά δρώμενα και σκέρτσα δεν θα δείτε μα βραδιά αγάπης θα ζήσετε.

Οι κάτωθι άκουσαν με τεντωμενα τα αυτιά, δέχτηκαν και στήριξαν με χορηγίες την προαναφερθείσα διοργάνωση της Θεατρικής μας ομάδας, της οποίας Αρχηγός (Δασκάλα) είναι η Αναστασία Θωμά:
Κέντρο «Απόλαυση» Μουρελάτος, Nostimon Emar Bar, Σπύρος Παγώνης (μέλι), τα Αρτοποιεία «το Παλαιγό Καρβέλι» «Αρτογεύση-Διβάρης,Κοσμάτος» και «Μοσχόπουλος»,«Κάβα Ιωσήφ Μαρούλης», τα Ζαχαροπλαστεία «Μαυροειδής» και «Περφέτο», Inside Bar και συγκεκριμμένα ο Σπύρος Αδειλίνης (κάστανα), τα Σ/Μ «Μαρινόπουλος», «Ρηγάτος» «Ευαγγελάτος» «ΑΒ Βασιλόπουλος», Ανθοπωλείο «Σαβράμη», Διονύσης Χαράλαμπος Μουρελάτος και Έλλη Μουρελάτου.
Για τέλος άφησα την στήριξη της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου. Διοίκηση και Αρχιμουσικός στηρίζουν αυτήν την εορταστική βραδιά, στην πλατεία, δίνοντας μουσικά όργανα και παρτιτούρες στα παιδιά της Θεατρικής ομάδας.
ΑΥΡΙΟ Πέμπτη σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στην πλατεία… Βάλτε σκουφιά, παλτά και γάντια και ελάτε να διασκεδάσουμε και να ζεσταθούμε όλοι μαζί. Γιατί ως γνωστόν η καρδιά του Ληξουριώτη και της Ληξουριώτισσας είναι πάντα μεγάλη και ζεστή !


-- 
Αριστέα Χαριτάτου 
Τηλ. 698 6831280

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου