Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Σε ποιον Έλληνα μάγο στέλνει τις ευχές του ο Uri Geller;

Δείτε σε ποιόν «δικό μας» μάγο στέλνει βίντεο με τις ευχές του ο πασίγνωστος mentalist Uri Geller! O διάσημος mentalist Uri Geller, γνωστός για τα επιδέξια νοητικά κόλπα, καθώς για τις επιδείξεις του στην τηλεκίνηση και την τηλεπάθεια, στέλνει ευχετήριο μήνυμα στον δικό μας μάγο Amazing Dio. «Γειά σας, είμαι ο Uri Gellerκαι στέλνω τις ευχές μου για Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο νέο έτος στον Amazing Dio και σε όλους τους θαυμαστές του, που πιστεύουν στις απίστευτες δυνάμεις του μυαλού! Την αγάπη μου σε όλους σας!»





Ποιος είναι λοιπόν ο μυστηριώδης Amazing Dio: www.AmazingDio.com Ο Amazing Dio (κατά κόσμον Διονύσης Γουλίμης) είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους Mentalist μάγους στην Ελλάδα και πρωτοπόρος στο χώρο του Comedy Magic. Έγινε ευρύτερα γνωστός κυρίως μέσα από την συνύπαρξή του επί σκηνής με την Πέμη Ζούνη στο El Convento Del Arte αλλά και την παράσταση Mind Games στο PassPort Κεραμεικός. Στο μουσικό μέτωπο ο ίδιος επιμελήθηκε τα μαγικά κόλπα του videoclip «Πετάω» της Μαρίζας Ρίζου και του Πάνου Μουζουράκη. Σπούδασε την τέχνη αυτή παρακολουθώντας σεμινάρια στο Blackpool της Αγγλίας από τους σημαντικότερους σύγχρονους mentalists. Είναι μέλος της … μαγικής κοινότητας στην Ελλαδα, της διεθνούς αδελφότητας μάγων (IBM) ενώ τις παραστάσεις του έχουν απολαύσει περισσότεροι από 3.000 θεατές στην Αθήνα. Ο Amazing Dio έχει αναπτύξει το μοναδικό του στυλ συνδυάζοντας την κλασική τέχνη της υποβολής με το σύγχρονο κωμικό θέατρο. 

Δεν είναι τυχαίο που για το “Mind Games” το Athens Daily Secret έγραψε: «Συναρπαστικό! Tο τέλος της λογικής». Και τι ακριβώς είναι τα “Mind Games”;

 Την παράσταση «MIND GAMES» την έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 3000 θεατές, που έχουν μοιραστεί το γέλιο, τη συγκίνηση αλλά και την έκπληξη, σε ένα μοναδικό show όπου συναντώνται η Μαγεία, το Μυστήριο, η Μουσική και το Χιούμορ.

 Μια παράσταση «μοναδική» στο είδος της, γεμάτη απρόσμενες καταστάσεις, με πολλά στοιχεία αυτοσχεδιασμού, στην οποία κυριαρχεί απόλυτα το γέλιο άλλα και… η μαγεία! Μια διαδραστική παράσταση stand-up comedy magic, όπου οι θεατές καθορίζουν την πορεία της με τις επιλογές τους. Τον Amazing Dio μπορείτε να απολαύσετε στο Faust από Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα, για περιορισμένες παραστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου