Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΚΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟς ΣΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ

Ο Andreas Konstantatos πρόσθεσε 4 νέες φωτογραφίες.
και με πηγη της Αθανασίας Μαρκάτου
Πολύ κέφι και χορός ήταν τα δύο συστατικά που χαρακτήρισαν το χθεσινό πανηγύρι για τη γιορτή του Άη Γιάννη στα Τζαννάτα.

Πλήθος κόσμου, ντόπιοι και επισκέπτες έδωσαν δυναμικό παρών στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τζαννάτων και κατέκλυσαν στην κυριολεξία την πλατεία του χωριού «τη Βρύση», όπως είναι καλύτερα γνωστή.
Εκεί η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρίνα Σιμωτά υποδεχόταν τον κόσμο ενώ  ήταν και υπεύθυνη για τα λαχταριστά σουβλάκια που με επιμέλεια ετοίμαζαν τα μέλη του Συλλόγου και έγιναν αμέσως ανάρπαστα. Το μενού περιλάμβανε επίσης και κοντοσούβλι αλλά και δροσερές σαλάτες και φυσικά άφθονο κρασί.
Στο Πανηγύρι συμμετείχε και το Παιδικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόρου «Ο Πρόνησος» όπου παρουσίασε Κεφαλονίτικους χορούς ενώ αμέσως μετά τα παιδιά και η Πρόεδρος του Συλλόγου «Πρόνησος» Σταματία Γκιάφη επεφύλαξαν μία ωραία έκπληξη για τον δάσκαλο χορού Παναγή Κοκκόση, ο οποίος είχε τα γεννέθλιά του. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Σπυρονικόλαος Σολωμός με την οικογένειά του, ο Πρόεδρος της τοπικής Ενότητας Πόρου και μέλος του Συλλόγου Τζαννάτων Γιάννης Πετράτος, ενώ μεταξύ άλλων είδαμε τον Πρόεδρο των Αρτοποιών, Χριστόφορο Τζαμαρία, αλλά και το γνωστό Κεφαλονίτη δημοσιογράφο Ανδρέα Κωνσταντάτο.
Ο dj κράτησε το ρυθμό μέχρι αργά με παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου μέχρι και τανγκό ενώ γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα έφτασε η μεγάλη ώρα που άναψαν οι φωτιές και μικροί μεγάλοι οπλισμένοι με θάρρος αλλά και χαρά άρχισαν να πηδούν πάνω από τις φλόγες για να ξορκίσουν το κακό όπως προστάζουν οι δοξασίες και οι παραδόσεις του τόπου μας.
Η πολύ ωραία βραδιά έκλεισε με καταπληκτικά πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα.
Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου