Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

H παράσταση της σχολής χορού «Αrt & Style»Δευτέρα 3 Ιουλίου

Η ετήσια Καλοκαιρινή Παράσταση χορού από την σχολή 'Αrt and Style' Dance Studio της Όλγας Γαλιατσάτου πλησιάζει.Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια η σχολή πραγματοποιεί την μεγάλη της χορευτική παράσταση ,με μεγάλη επιτυχία, στις αρχές Ιουλίου στο θερινό θέατρο Γεράσιμος Σκλάβος (Μπαστούνι).

Φέτος πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 20:00 με τίτλο 'Άσε με...' από το ομώνυμο ποίημα. Ο τίτλος της παράστασης αφορά στο δεύτερο μέρος της όπου οι μαθητές της σχολής χορεύουν Σύγχρονο χορό...Στο Σύγχρονο παίρνουν μέρος οι πρωταθλήτριες της σχολής μιας και η σχολή κατάφερε και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να έχει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδας στο Σύγχρονο και τον jazz χορό.Και οι τέσσερις βραβευμένες χορογραφίες της Όλγας Γαλιατσάτου θα παρουσιαστούν στην παράσταση.

Στο Πρώτο μέρος παρουσιάζονται όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στην σχολή όπως μοντέρνο, jazz , Τανγκό , Latin, Μουσικοκινητική Αγωγή για νήπια-προνήπια ,Παιδικός εναέριος χορός- kid's pole dancing κ.α.
Η παράσταση θα είναι όπως πάντα ανοιχτή δωρεάν προς το κοινό.

Σας περιμένουμε όλους!

Ένα μικρό δείγμα από την περσινή παράσταση.
To trailer της καλοκαιρινής παράστασης της σχολής χορού «Art & Style» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου